Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Het is lente: tijd voor nieuw en fris, ook en juist in Corona-tijd! Plan deze lente dingen waarmee je het binnen zitten - wat we eigenlijk spuugzat zijn - leuker maakt. En ga, op afstand, lekker naar buiten! Lees lekker verder want ik heb zoveel leuke ideeën voor je om deze lente onvergetelijk te maken. Print de Lente bucketlist uit en maak jouw eigen fijne lente.

Wat is een Lente bucket list?

Dat is een lijst die je hier download en uitprint. Vervolgens vul je in wat je allemaal wilt doen de aankomende lentemaanden april, mei en juni. Dingen die je echt alleen in de lente doet en waarmee je mooie herinneringen maakt. En dat zijn vaak ook nog relatief eenvoudige dingen. Sterker nog: hoe eenvoudiger, des te beter. Want het zit in die kleine dingen weet je nog 😬

Lente bucket list

Wat kan er zoal op jouw lijst staan?

Nou, om je een beetje op gang te helpen hier dingen die je op jouw lijst kan pennen. Zet er alléén activiteiten op die voor jou (en eventueel je gezin) ook echt haalbaar zijn. Niets is zo jammer als een bijna niet afgevinkte list op de eerste zomerdag... Hier komt 'ie:

Begin je zondagmorgen met de lente van Vivaldi

Mijn ouders waren zelfstandig ondernemers en werkten de hele week keihard. De zondag was daarom een soort van 'heilig'. Met het hele gezin in pyjama hadden we een zondags ontbijtje met verse jus, geroosterd wit casinobrood met roomboter en vaak -lekker hard- klassieke muziek. Vivaldi was denk ik favoriet, want de vier jaargetijden herinner ik me het best. Een fijne herinnering voor altijd. Leuk om in de lente mee te beginnen. Deur naar de tuin open, lekkere dingen in huis en genieten maar!

    🌸 Vertel, wat gaat er bij jou zeker op de Lente bucketlist?!

    Je ziet het, er is genoeg leuks te doen om deze lente onvergetelijk te maken. Met de Lente bucket list weet je zeker dat je niets mist, maar maak het jezelf niet te moeilijk. Lekker de tuin opschudden met het gezin, je huis lente proof maken en een bosje lentebloemen in huis halen is ook al een heel mooie top 3! 🎁 Download die Lente bucketlist nu en geniet van de lente!

    Mariko Naber

    Auteur - Mariko Naber
    Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

     

    Laat hier iets vrolijks achter

    Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.