Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER

Voor content creators, bloggers & vloggers

Content creators gezocht

Hi content creator, blogger, vlogger, foodie, digital nomad, tiny house-lover, fashionista, creapreneur, illustrator of...

Houd je ervan om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? (dat mag van alles zijn, denk aan eten, recepten, films, muziek, boek, trend, uitjes, reizen, landen, geheime plekjes, herinneringen, werk, vrije tijd... you name it)

Gaat het al borrelen in je hoofd? Dan zijn wij, onder andere, voor het Happlify blog op zoek naar jou als versterking van ons awesome team.

Wat is Happlify?
Long story short: Happlify is jouw happy lifestyle community met tips, verhalen en adviezen om geluk te vinden in de meest eenvoudige dingen. Happy + simplify = Happlify.

Maar vooral is Happlify een manier van leven. Het is je blije leidraad voor een gehaast bestaan in een snelle, chaotische en niet altijd even mooie wereld. Het is jouw gouden randje om die donkere wolk. Je go to wanneer je dat nodig hebt. Doe je mee?

Ons team versterken kan op verschillende manieren (uiteraard altijd met full credits):

  • éénmalig
  • gastblogger
  • lange termijn content creator

Voor jou

  • een online platform om jezelf en/of onderneming te laten zien
  • credits & links vermeld onder de blogpost(s)
  • meeliften op onze promoties (waar we ook de blogposts in meenemen)
  • meegroeien en pionieren met Happlify
  • vaste bloggers krijgen perks waarover we nog in beraad zijn (verkoop je producten of diensten én wil je bloggen? Neem dan ook even contact op voor de mogelijkheden)

Is jouw Nederlands perfect en heb je affiniteit met Happlify en waar we voor staan? Vind je het leuk om met ons mee te groeien? Super tof! Vul onderstaand formulier dan gauw in en je ontvangt meer informatie. Happiness multiplies when shared.

Dankjewel voor je interesse en alvast voor je aanmelding!

Happlify team ♥︎

P.S.: ben je ondernemer en wil je je aanmelden voor een vermelding op Happlify van je producten of diensten? Klik hier