Happlify Team

Hier vind je het complete Happlify Team, een mooie line up van content creators, die stuk voor stuk zorgen voor hun positieve bijdrage aan ons Happy blog.
 
Vera Bertens

Vera Bertens - Franje Design
Vera Bertens is het creatieve hart en brein achter Franje Design, wat zij oprichtte in 2009. Naast haar wonderlijke wereld vol lieve en grappige wezens illustreert en ontwerpt zij ook in opdracht vanuit haar atelier in Tilburg. Wij houden van haar werk en nodigen je uit deze Nederlandse gem zelf te ontdekken.Romy Veul - Vaker Vrolijk
Tekstschrijver, taalfanaat, gek op kleur en zo vaak mogelijk vrolijk. Dat is wie Romy Veul in een notendop is. Op haar blog Vaker Vrolijk neemt ze je mee in haar positieve hersenspinsels. Dit altijd met een bescheiden dosis humor en lekker kleurrijke foto's.
Jinske Verpalen - imakin DIY design
Do It Yourself maar dan moderner, stoerder en eigenwijzer! Jinske vertaalt de laatste lifestyle trends in haalbare DIY projecten. Haar missie is om je te inspireren (vaker) zelf eenvoudig creatief aan de slag te gaan. Bij imakin vind je de leukste alles-in-één DIY pakketten waar je zelf mee aan de slag kunt. Doe het lekker zelf, daar word je happy van!Rinske Claus - Gekkiggeit
Rinske is het brein achter de super toffe webshop Gekkiggeit (geeft humor aan je interieur!). Ze maakt een moderne versie van de good old tegeltjeswijsheden met een grappige twist. Daarnaast knuffelt ze het liefst met haar kat en is ze dol op pizza.

 Kara de Rooij - Kaia Natural Watercolor
Het is Kara de Rooij gelukt volledig natuurlijke, veganistische verf te maken van professionele kunstenaarskwaliteit. Haar liefde voor kleur en kust heeft ze weten om te zetten in een eigen onderneming. Zij geeft ons een kijkje in de wereld van kleur.
Ingrid Beyer - Roppongi
Ingrid van Happlify crew member Roppongi is een veel te bescheiden Japan-expert die je álle ins en outs kan vertellen. Roppongi is dé webshop voor liefhebbers van Japan, design, lekker eten, thee en DIY. Bezoek Roppongi en het blog regelmatig voor het snelste tripje naar Japan.

 Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Happlify probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.Freya Zuidervaart van Froodyz
Froodyz is een combinatie van Freya Zuidervaart en food. Twee kookboeken en duizenden recepten later heeft ze zich met Froodyz gespecialiseerd recepten te maken voor het gezin. Gerechten die de trend een beetje volgen en makkelijk te bereiden zijn met verse ingrediënten die iedereen lekker vindt. Wie wordt daar nou niet blij van!

 

Team member worden?

Houd je ervan om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? (dat mag van alles zijn, denk aan eten, recepten, films, muziek, boek, trend, uitjes, reizen, landen, geheime plekjes, herinneringen, werk, vrije tijd... you name it)

Gaat het al borrelen in je hoofd? Dan zijn wij, onder andere, voor het Happlify blog op zoek naar jou. Lees hier meer en neem contact met ons op!