De Digital Detox van Happlify is hier!

De Digital Detox van Happlify is hier!

Hersenloos scrollend op social media, van de ene post door naar de andere, even de comments lezen *swipe, swipe* - tot ik niet meer weet waarnaar ik opzoek was. Had ik wel een doel? Eh, hóe lang was ik bezig?! Als je dit een beetje herkent ben je best wel toe aan een digital detox.

Tijd vliegt, de jaren dat je zorgeloos van festival naar vakantie hopte denderden voorbij. Ineens heb je het gevoel dat je in een eeuwige 'ratrace' bent belandt, bekruipt je het gevoel dat het leven toch écht eindig is en alles langs je heen suist.

Dramatisch: ja. Reëel ook en sinds we die smartphone hebben, leveren we gemiddeld ook nog eens dik 2 uur per dag in aan... ja aan wat eigenlijk?

😱 Fact: in Nederland zitten we gemiddeld 34 dagen per jaar op onze mobiele telefoon!

34 dagen! Dat is vaak het dubbele aan vakantiedagen bij elkaar... Schrik je daarvan en herken je je in het volgende:

 • er zitten te weinig uren in jouw dag
 • het gevoel bekruipt je soms dat je geleefd wordt door social media
 • het lijkt alsof iedereen altijd gelukkig, gezond, sportief en in controle is, behalve jij
 • je wordt niet (meer) blij van 'online zijn'...

Wat als ik jou nou eens vertel dat je daar wat aan kunt doen? Hoe zou het voelen als je...

 • weer connectie hebt met de mensen die er écht toe doen
 • met al je aandacht gelukkiger in het nu leeft
 • je creativiteit terugvindt 
 • meer geluksmomentjes ontdekt in de kleine dingen

Balans is het toverwoord en met de Digital Detox van Happlify ligt dat eenvoudig binnen handbereik. Jouw online tijd en social media wordt beperkt en aangeharkt zodat het een gezonde plek in je leven krijgt. Bovendien krijg je er een large supply aan geluksinspiratie bij cadeau!
Hoe digitaal verslaafd ben jij?

Wat is de Digital detox precies?

Digital Detox van HapplifyWat? - Heb je zin in meer rust in je hoofd, echte connectie, meer creativiteit en geluk momentjes? Met de Digital detox van Happlify pak je op persoonlijk niveau je digitale leven aan. Deze detox levert je direct méér tijd op die je kunt besteden aan véél belangrijkere dingen.

52 weken krijg je een tot in de puntjes verzorgde weekmail met daarin:

 • het onderwerp van die week helder uitgelegd
 • praktische tips en/of easy challenge met inspirerende, duidelijke voorbeelden, video's en printables en bovendien...
 • het kost je weinig tijd
 • geen moeilijke en technische dingen
 • BONUSlarge supply geluksinspiratie-tips

Hoe? - Je begint de Digital detox door deze HIER te bestellen, vervolgens ontvang je van ons een welkomstmail* met alle benodigde informatie en kun je aan de slag wanneer je dat zelf wilt. *de Digital Detox is precies op 1 januari klaar.

Wanneer? - Moet ik meteen beginnen? Welnee, de detox lanceert op 1 januari en daarna kun je beginnen wanneer je wilt, als je de weekmails bewaart, is het aan jou. Het is wel raadzaam meteen aan de slag te gaan, zo houd je het bij én makkelijker vol.

Waar komt dit allemaal vandaan?

In de 20+ jaar dat ik, Happlify oprichter Mariko Naber, werk in de wereld van branding en marketing, heb ik social media zien komen en gaan. Ik vind het (bijna) allemaal geweldig, heb me in alles vastgebeten, ken Instagram door-en-door én zette het ontelbare keren in voor Sell your stuff online en onze klanten.

Ondanks dat ik social media heel leuk vind, ben ik er zelf regelmatig in verzopen: urenlang recepten en interieur-ideeën pinnen, Facebook afstruinen, de idiootste video's op Youtube bingen… Op 14 november 2018 was ik persoonlijk 'klaar' met Facebook en Twitter. Binnen een week wiste ik acht jaar lief en leed, inclusief alle foto's van mijn digitaal sociaal zichtbare leven. Ik kan je nu, bijna 2 jaar later, verzekeren: het heeft mij een gelukkiger mens gemaakt! En dat wens ik jou ook.

Mariko verwijderde al haar social media-accounts

Hier kun je meer lezen over dit proces:

Voor €37 heb je komend jaar 52 cadeau's!

Ter introductie is de Happlify Digital Detox nu tijdelijk te bestellen voor €37,- i.p.v. €47,- Wat een groots cadeau om iemand meer rust, creativiteit, geluksmomenten én tijd te geven.

Digital Detox van Happlify

  Stond daar nog meer? 9 tips om te slapen als een baby

  Laat iets vrolijks achter

  Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

  *best wel verplichte velden