Doe je mee aan de Secret Valentine Swap 2021?

Doe je mee aan de Secret Valentine Swap 2021?

Na de onvermijdelijke break up met 2020, bevinden we ons in 2021. Helaas nog steeds in een lock down, dus het vertrouwen is nog niet je dat... Daarom bedachten we met Happlify iets om je op te vrolijken. Iets om deze saaie, grijze, gortdroge tijd wat liefdevoller te maken. En welke dag is daar nou het aller- allerbeste voor geschikt? Valentijnsdag natuurlijk!

Valentijnsdag voor iedereen

Laten we met z'n allen elkaar eens verrassen met: de Secret Valentine Swap! Vorig jaar zagen we de koekjesruil van Foodbandits en waren toen zelf helaas nét te laat om mee te doen. Geïnspireerd hierdoor daarom onze eigen #happlifyswap Het idee is simpel: we ruilen valentijnscadeautjes. Doe je mee?

Spelregels

1 - Wat gaan we swappen?

Hoe leuk is het om verrast te worden met iets wat je totaal niet verwacht door iemand die je niet kent?! Precies dat is wat we gaan doen. We sturen elkaar met Valentijnsdag een hart onder de riem met een waarde van max. €10,- (excl. verzending). Het kan een lief cadeautje zijn, een hoopgevend gedicht, chocolade, iets zelfgemaakt, gekocht, in de vorm van een hart... als het maar lief en positief is.

TIP: de deelnemende webshops weten van deze actie, hebben een hoop lieve cadeautjes én een kortingscode voor je klaarstaan. Zo kun je jouw bijdrage ook voldoen. Zie hieronder alle deelnemende shops.

HIER vind je het recept van de lekkerste Valentijnskoekjes ooit. Dat kan natuurlijk ook :)

Rode hartjes koekjes

2 - Hoe meld je je aan?

MELD JE HIER AAN voor woensdag 3 februari. Iedereen die in Nederland of België woont kan meedoen. Na de sluitingsdatum (3 februari) sturen we iedereen op dezelfde dag een naam en adres.

3 - Spread the happiness

Hoe meer zielen hoe meer vreugd en iedereen kan wel wat liefs op de mat gebruiken nu. Dus share the love waar je maar kunt. Hier kun je een leuk pakket downloaden met afbeeldingen die je vrij gebruiken mag. Vergeet de hashtag #happlifyswap niet te gebruiken! Zo kunnen we ook reposten ❤️

4 - Wanneer verstuur je jouw verrassing?

Stuur voor woensdag 10 februari jouw verrassing op. 

5 - Heb je je verrassing ontvangen?

Deel een leuke post van het cadeautje wat je hebt ontvangen samen met de hashtag #happlifyswap op Instagram. Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk.

❤️ Share the love en doe mee!

Deelnemende webshops

De Happlify Crew Member webshops die ook meedoen aan deze actie vind je hier. Zij doen mee als deelnemer en verzenden ook allemaal een verrassing naar iemand anders, maar je kunt er ook met korting je verrassing shoppen.

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

 Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

    Stond daar nog meer? Misosoep: een simpel, snel en vooral super lekker Japans recept

    Laat iets vrolijks achter

    Reacties worden eerst eventjes gecheckt

    *best wel verplichte velden