Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Komt goed - nieuw geluksboek + winactie

 • 2 min leestijd

Wat een fijn en hoopvol boek: ‘Komt goed’ geschreven door Pascalle Bonnier en Tess Milne. Het sluit heel goed aan op wat we bij Happlify zoeken: klein geluk. Dit geluksboek vol zonnige ideeën geeft een nieuw perspectief op dagelijkse dingen en hoe je daar geluk uithaalt. Het ligt ook helemaal in lijn met ons eigen Happlify your life boek dat bij dezelfde uitgever (Nijgh & Van Ditmar) is uitgegeven! We like!

Boek vol doe-ideeën

Komt goed is een boek over de grootsheid van het kleine. Het geluk dat je vindt rond het huis, in het meertje om de hoek en verborgen tussen de brandnetels in het bos. Een boek vol doe-ideeën voor positieve energie. Denk aan thema’s als wandelen, zwemmen in open water, zelf je eten verbouwen, straatjutten, mediteren en zelf dingen maken.

Mediteren

Dus... loop je vast?

Kapen de kronkels van je gedachten het stuur van je schip? Dit boek geeft kleine rituelen als houvast en wijsheden van de Britse grootouders van Tess, Margaret (98) en George (102) als kompas. Zij hebben de Grote Depressie van de jaren dertig en de Tweede Wereldoorlog overleefd, hun motto luidt: ‘In times of trouble, put the kettle on!’ Voor Tess en Pascalle is de Nederlandse vertaling daarvan ‘komt goed’. Twee kleine woorden die je moeder had kunnen zeggen. Het betekent niet dat álles goed komt, want dat is helaas niet zo. Maar het is wel een sterk tegengif voor negentig procent van alledaagse stress.

Auteurs

Tess Milne wist al vroeg dat ze verhalen wilde vertellen, en dat heeft ze gedaan: onder andere in haar columns voor Veronica Magazine, Power Unlimited en Lonely Planet, maar ook op televisie, waar ze begon als vj bij TMF en daarna voor MTV de wereld rond vloog om bekende artiesten te interviewen. Veronica, RTL en de NPO volgden en in 2021 ging haar documentaire over de Slow Travel Movement in première.

Pascalle Bonnier is documentairemaker en kookboekenschrijver. In haar eerste documentaire (Moeder en Grunberg, 2015) volgde ze Arnon Grunberg en zijn moeder, bij wie hij op volwassen leeftijd weer in huis gaat wonen. Haar meest recente film (hoe overleef ik, 2021), geselecteerd voor een Gouden Kalf, gaat over Francine Oomen.

Komt goed

Doe mee en win!

Ook zo'n zin in dit boek? We mogen een exemplaar weggeven en zo maak je kans:

✅ 1 - Laat een 👍 achter onder deze Instagram-post die je HIER vindt
✅ 2 - Volg @happlify voor meer van deze happy tips en giveaways
 3 - Ook optioneel: tag iemand die dit fijne boek ook wel zou willen winnen #sharingiscaring 

   Winactie voorwaarden

   • deze winactie loopt t/m 31 mei 2022
   • iedereen mag meedoen aan de winactie
   • hoe werkt het? Laat onder bovengenoemde Instagram-post weten waarom jij deze prijs wilt winnen
   • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
   • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
   • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
   • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
   • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
   • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

   5 Reacties

   ineke van Dieren

   ineke van Dieren

   30 mei, 2022

   wil dit boek graag winnen

   Patricia

   Patricia

   30 mei, 2022

   Al de ideeën die hier genoemd worden…herstellende van long Covid zoek ik van alles uit de hoek om mijn oefeningen leuk te maken en ben ik blij met ieder klein stapje vooruit. Ik denk dat dit boek hierbij een enorme ondersteuning kan leveren dus ik grijp ook deze kans met beide handen aan 👍

   Melanie de Jong

   Melanie de Jong

   30 mei, 2022

   Ik wil graag meedoen, maar heb geen Insta

   Shirley

   Shirley

   30 mei, 2022

   Ik loot graag mee

   Raquel

   Raquel

   30 mei, 2022

   👍👍👍👍👍👍

   Laat hier iets vrolijks achter

   Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

   Zoeken