Het beste maken van het huidige ‘normaal’ + gratis download!

Het beste maken van het huidige ‘normaal’ + gratis download!

We zijn het allemaal beu: het feit dat het coronavirus het dagelijks leven heeft overgenomen. Overal om je heen word je herinnerd aan het feit dat niks meer is zoals het was. Op straat, in de winkels, de horeca, als je de TV aanzet en verdorie, zelfs als je deze blogpost leest. Maar wacht met wegklikken, want ik heb vandaag een reminder voor je dat het gras niet altijd groener is aan de overkant (van de coronacrisis).

Ouders knuffelen

Natuurlijk wil ik ook terug naar ‘het oude leven’; mijn ouders knuffelen, niet continu hoeven nadenken over die anderhalve meter afstand en onbezorgd een avondje stappen. Maar als het afgelopen jaar me iets geleerd heeft, dan is het wel waarderen wat je hebt. Niet alleen maar te kijken wat er niet meer kan (dan was ik al lang écht depressief geweest), maar proberen het beste te maken van de situatie zoals die nu is, want veranderen kunnen we ‘m toch niet.

Het beste ervan maken

Heb je daar de afgelopen maanden moeite mee gehad? Snap ik helemaal, ik ook. Dus vandaag heb ik een friendly reminder voor je in de vorm van deze smartphone wallpaper. De quote ‘bloom where you are planted’ betekent namelijk alle bovengenoemde: kijk niet naar alles wat je niet hebt of wat niet kan, maar omarm waar je nu bent (fysiek en mentaal) en maak er het beste van.

Bloom wallpaper

Omdat het in deze tijd lang niet altijd makkelijk is om positief te blijven, kun je deze wallpaper downloaden, opslaan op je telefoon en instellen als wallpaper. Zo word je er iedere keer dat je op je telefoon kijkt aan herinnerd dat je het huidige normaal zelf kunt omzetten in een acceptabele (en misschien wel leuke) werkelijkheid.

Over de auteur

Vera Bertens

Vera Bertens van Franje Design
Vera Bertens is het creatieve hart en brein achter Franje Design, wat zij oprichtte in 2009. Naast haar wonderlijke wereld vol lieve en grappige wezens illustreert en ontwerpt zij ook in opdracht vanuit haar atelier in Tilburg. Wij houden van haar werk en nodigen je uit deze Nederlandse gem zelf te ontdekken.

 
Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Stond daar nog meer? 3 tips voor instant happiness
More happy reading Win: een gesigneerd New Italian (kook)boek van Sergio Herman

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden