Voor ondernemers & adverteerders

Laat jezelf zien!

Heb jij een webshop met producten die écht blij maken of bied je diensten die dat doen? Meld je dan hieronder aan en wie weet staat jouw onderneming straks ook exclusief te shinen op Happlify, dé fonkelnieuwe happy lifestyle community.


💛 Tijdelijke deal

Voor het komende half jaar van 2020 kun je Happlify Crew zijn voor maar €75,- (basic account en belasting aftrekbaar). Doen? Mail even en groei dit jaar nog met ons mee!De criteria

Happlify biedt ruimte aan webshops, merken, coaches en dienstverleners die producten en/of diensten leveren die voldoen aan onze Happlify product- en dienst-criteria. Een product of dienst moet:

• een glimlach of geluksgevoel oproepen
• positief, uniek en verrassend zijn
• een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben

  We hanteren deze stevige richtlijnen om Happlify zo happy en kwalitatief mogelijk te houden. 

    Typefouten zijn voorbehouden. De genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Het abonnementsbedrag wordt per jaar voordien gefactureerd zoals hieronder bij punt 3 beschreven staat. Happlify behoudt het recht prijswijzigingen door te voeren en aanmeldingen af te wijzen. De digitale tools van Sell your stuff online vind je hier.

    Hoe meld je je aan?

    1. Vul onderstaand formulier helemaal in en verzend deze*. Zodra wij de aanvraag binnen hebben wordt deze in behandeling genomen en geëvalueerd. Dat kan even duren, maar je krijgt altijd reactie op het door jouw opgegeven e-mailadres.
    2. Bij 'Welk abonnement kies je?' kun je meteen aangeven voor welk abonnement je gaat. Het basisbedrag van jouw abonnement wordt in één keer in rekening gebracht voor een heel jaar. 
    3. Als jouw shop of site is goedgekeurd dan ben je meteen binnen en krijg je een bestel- en betaallink waarmee je snel en veilig kunt betalen. Vervolgens ontvang je de BTW factuur. 
    4. Hierna krijg je een prachtige vermelding op Happlify, hoor je er helemaal bij en profiteer je meteen van meer zichtbaarheid, slimme aanbiedingen en alle andere voordelen van jouw Happlify Crew membership.

    Ben je als adverteerder aangesloten bij een affiliateplatform?

    Ben je als adverteerder aangesloten bij een bij ons bekend affiliateplatform? Goed nieuws, dan ontvang je namelijk 50% korting op alle tarieven en promoties. Voor een basic abonnement €7,25 per maand + een percentage van de verkopen die voortkomen uit jouw vermelding op Happlify. Je krijgt hiermee een volwaardig profiel en 4 producten. Uiteraard kun je ook gaan voor de andere opties. Mail ons even en we helpen je graag verder.

    * het invullen en insturen is jouw akkoord op onze samenwerking, de Algemene voorwaarden en Privacy disclaimer van Happlify. Na goedkeuring volgt de bijbehorende factuur voor het door jou gekozen jaarabonnement

    Mis je een categorie?

    Geen probleem, we're just getting started :-) Meld ons even welke categorie je mist en wij kijken of we dat voor je kunnen fixen. Dankjewel voor je interesse en alvast voor je aanmelding!

    We've got your back ♥︎ Happlify team

    P.S.: ben je een blogger, vlogger of content creator? Klik hier