Happy Stuff Awards

Happy Stuff Awards van HapplifyINFO  -  STEMMEN  CATEGORIEËN  -  JURY & PARTNERS  -  FAQ  -  CONTACT

Gezocht: de meest happy webshop ever!

Het is zo ver, de Happy Stuff Awards zijn hier! Ken of ben jij ondernemer en ontwerp en/of verkoop je heel happy producten of diensten? Dan is dit dé kans op een veel groter bereik en meer naamsbekendheid!

Het is tijd om te stemmen!
De nominaties zijn inmiddels bekend, het is nu tijd om te stemmen op jouw favoriete webshop. Iedereen die stemt maakt kans op 1 van de 5 Happlify Digital Detox-en t.w.v. €47,-.

⭐️ De prijzen

7 winnaars
Er zijn 7 categorieën en dus 7 awards te winnen. De winnaars krijgen allemaal:

Nomineer en win!
Als je iemand nomineert maak je zelf ook kans op dit mooi prijzen verrassingspakket, samengesteld uit producten van de huidige Happlify Crew. Je mag zoveel ondernemers nomineren als je wilt, hierdoor maak je ook meer kans!

🔴 De tijd om aan te melden is inmiddels verstreken. Op/na 6 mei worden de genomineerden per categorie bekend gemaakt en kan er worden gestemd!

⭐️ Voor wie precies?

Voor webshops, ontwerpers, kunstenaars, merken, coaches en dienstverleners die producten en/of diensten leveren die voldoen aan onze Happlify criteria en passen bij onze Happlify Crew. Een product of dienst moet:

  • een glimlach of geluksgevoel oproepen
  • positief, uniek en verrassend zijn
  • een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben

⭐️ De categorieën

Er zijn zeven categorieën waarin je mee kunt doen: Me-time, Mooi & gezond, Wonen, Mode, Stationery, Baby & kind en Dingen doen. Meer informatie vind je op de pagina categorieën.

⭐️ Wat is Happlify?

Happlify is een happy lifestyle platform en in het kort staat Happlify voor klein geluk. Dat kan veel zijn: herinneringen, verhalen, een bepaalde plek, liedjes, zelfs een geur en zoveel meer. De leukste spullen waar je blij van wordt, daar zijn de Happlify Crew members verantwoordelijk voor. Dat zijn webshops en ondernemers die happy producten of diensten ontwerpen, produceren en/of verkopen. De selectie van deze crew is best streng, maar ben je eenmaal binnen, dan hoor je er ook écht helemaal bij en word je zichtbaar bij een groot, positief publiek die heel benieuwd is naar wat jij te bieden hebt. Meer over Happlify lees je hier en hier vind je meer informatie over samenwerken.