Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Viel jouw oog ook meteen op deze schitterende ketting? Doe dan mee en maak kans op een exclusieve Wishbox ketting van Saitee, ter waarde van €39,95. Deze unieke ketting is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, maar brengt ook een bijzondere betekenis met zich mee dankzij de krachtige amethist edelsteen. Lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt op dit mooie sieraad.

De betoverende Wishbox ketting

De Wishbox ketting van Saitee is een echte blikvanger. De ketting combineert moeiteloos met diverse outfits, van een nonchalant t-shirt tot een classic witte blouse. Deze ketting die wij mogen weggeven is voorzien van een prachtige amethist steen, bekend om zijn beschermende en zuiverende eigenschappen. Maar er zijn ook Saitee Wishbox kettingen met zoetwaterparels, turkoois en rood bamboekoraal.

Wat de Wishbox ketting extra speciaal maakt, is de exclusiviteit; deze is in beperkte oplage beschikbaar, dus op = op! De ketting heeft een totale lengte van 47cm, maar kan aangepast worden naar jouw voorkeur. 

Saitee: jouw sieraden hemel

Happlify Crew Member Saitee is niet zomaar een sieradenmerk; het is een plek waar creativiteit en liefde voor sieraden samenkomen. Opgericht door Sijtje in het pittoreske Warmenhuizen, heeft Saitee zich ontwikkeld tot een welbekende naam in handgemaakte sieraden. Of je nu op zoek bent naar een uniek kettinkje of een persoonlijke armbandenset, bij Saitee vind je het altijd.

Doe mee en maak kans!

Geweldig nieuws voor jou, want we mogen de Wishbox ketting amethist van Saitee t.w.v. €39,95 verloten! Kun je niet wachten? Snap ik ook, bestel dan hier direct jouw exemplaar.

Zo maak je eenvoudig kans:
1 - Laat weten dat je meedoet onder de post die je hier vindt
2 - Volg @happlify en @saitee als je dat wilt voor meer happy tips en giveaways
3 - Ook optioneel, extra en leuk: tag een vriend in je reactie en deel deze post

🚨 Pas op voor fake accounts. Wij sturen geen DM's met verzoeken/links en vragen geen persoonlijke gegevens.

Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 26 april 2024
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Laat weten dat je meedoet met een leuke reactie
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze op Instagram bekend
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld

  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie