Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Trouwen was de laatste jaren een beetje op z'n retour, maar de laatste tijd lijken er toch weer steeds meer koppels in het huwelijksbootje te stappen... Klinkt trouwen in een witte jurk jou niet als jouw ding? Goed nieuws, tegenwoordig zijn er nog genoeg alternatieve opties. Sterker nog; het is steeds populairder aan het worden om je huwelijk niet meer volgens al oude tradities te laten verlopen. Er zijn veel leuke alternatieven die perfect bij jouw persoonlijkheid en stijl passen. In dit artikel nemen we je mee door verschillende richtingen die net even anders zijn dan de standaard witte bruidsjurk. Laat je inspireren!

Kies vooral een outfit die bij jou past

Als je normaal gesproken niet graag jurken draagt, dan hoef je dat op je bruiloft ook niet te doen. Je trouwdag is het moment om te stralen in een outfit waarin je - boven alles - vooral jezelf bent. Denk aan alternatieven zoals een stijlvol driedelig pak, een prachtige trouw jumpsuit, of een trendy two-piece. Of je nu een traditionele, moderne, of ultra-chique look wilt, kies vooral iets waar jíj je goed in voelt.

Pak uit met een themafeest

Een origineel thema kan een leuke manier zijn om uit te pakken en dingen anders dan anders te doen. Denk aan het populaire bohemian thema met kleurrijke en zwierige outfits en bloemen in je haar. Een bruiloft thema biedt ook de mogelijkheid om de styling van de hele bruiloft erop af te stemmen voor een onvergetelijke dag. Misschien houden jij en je partner wel ontzettend van de Herfst, dan kun je alles daar heel mooi op aanpassen. Zo wordt jullie dag ook helemaal van jullie. En wie wil dit nu niet?

Herfst bruiloft

Accessoires voor de finishing touch

Accessoires zijn perfect om je outfit helemaal af te maken. Met wat opvallende accessoires kun je je look die finishing touch geven. Zelfs een eenvoudig broekpak kun je met de juiste accessoires transformeren tot een geheel eigen stijl.

Knal met kleur

Als je niet team 'wit' bent, is een kleurrijke trouwoutfit wellicht jouw ideale keuze. Ga voor gedurfde kleurencombinaties, zoals een felgekleurd pak met contrasterende accessoires in opvallende kleuren zoals vurig rood, marineblauw of smaragdgroen. De keuze is tenslotte aan jullie. Denk buiten de gebaande paden, want het is jullie dag en jullie feestje!

Rode bruidsjurk

Van sneaker tot stiletto

Als je een liefhebber bent van schoenen, maak dan van je schoeisel een echte blikvanger op je bruiloft. Kies voor de meest opvallende, kleurrijke schoenen; zelfs als het sneakers zijn. Je hebt absoluut geen traditionele trouwjurk nodig om het stralende middelpunt te zijn op jullie speciale dag!

Met deze leuke ideeën voor bruidsjurken kun je een outfit kiezen die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en ervoor zorgt dat je straalt op jullie bruiloft. Veel geluk en plezier!

De links in dit artikel zijn gesponsorde links, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.
Beeld: Unsplash

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.