Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Doe eens fika met deze easy cinnamon rolls

  • 2 min leestijd

Als ik aan de winter denk, denk ik aan warme chocolademelk, glühwein, stamppotten en andere winterse gerechten. Maar ook aan gezelligheid met kaarsjes, warmte van de open haard en de feestmaand met cadeaus.

Ik hou er niet van om te lang in de keuken staan dus het e-kookboek ‘Met Lynn de keuken in’ vind ik ideaal. De recepten van Lynn staan namelijk binnen 25 minuten op tafel. Met het e-kookboek op je telefoon doe je makkelijk en snel je aankopen omdat je het kookboek altijd bij de hand hebt. Vergeet vooral de producten in je voorraadkast niet en vervang ingrediënten voor wat je wel in huis hebt is het advies van Lynn. Ook staat er bij alle gerechten een tip van Lynn en als je lui bent die dag een lazy variant zodat je nog sneller klaar bent met koken.

Cinnamon rolls Fika

Cinnamon rolls recept

Een all time favorite -en echt om je vingers bij af te likken- zijn deze cinnamon rolls. Binnen 15 minuten op tafel en ook echt een lekker recept voor de feestdagen. Ik zal je het recept verklappen.

Ingrediënten

Aantal porties: 4 personen
Kcal: dat hoeven we niet te weten
Bereidingstijd: 15 minuten

  • 1 blik croissantdeeg
  • 2 tl kaneelpoeder
  • 2 x 50 gram roomboter
  • 50 gram bruine basterdsuiker
  • 50 gram zuivelspread
  • 100 gram poedersuiker

Bereidingswijze

STAP 1 - Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het croissantdeeg uit op een rooster en druk de lijntjes goed tegen elkaar aan. Zorg ervoor dat het één grote plak deeg wordt. Smelt 50 gram roomboter in de magnetron en men dit met de kaneelpoeder. Smeer de kaneelboter op de plak deeg en strooi hier de bruine basterdsuiker overheen.

STAP 1

STAP 2 - Rol het deeg op en snijd het in 8 plakken. Zet de cinnamon rolls 10 minuten in de oven.

STAP 2

STAP 3 - Maak in de tussentijd het glazuur. Verwarm de zuivelspread en 50 gram roomboter in een pannetje en voeg hier de poedersuiker aan toe. Giet het glazuur over de cinnamon rolls.

STAP 3

    TIP VAN LYNN: Heb je geen bruine basterdsuiker in huis? Een ander soort suiker kan ook prima! Extra tip: strooi stukjes geroosterde pecannoten over de cinnamon rolls

    LAZY? Glazuur kun je ook maken met poedersuiker en citroensap.

    Kaneel rollen

    Met Lynn de keuken in e-book

    E-KOOKBOEK: MET LYNN DE KEUKEN IN

    Met recepten als vis, vlees en Vega kan je iedere dag iets anders op tafel zetten. Je kunt met dit e-kookboek een heerlijk driegangen menu bereiden. Wil je de rest van de recepten ontdekken bestel dan dit leuke e-kookboekTIP: je kunt het natuurlijk ook cadeau geven met de feestdagen. Je kunt een pasje bestellen met een code erop waarmee je het e-kookboek kunt downloaden. Hoe leuk is dat en dan natuurlijk gelijk een afspraak maken voor een lekker etentje. Het kookboek is speciaal ontworpen voor je smartphone, dus je hebt het altijd bij de hand en... wij mogen er één verloten. Hoe leuk is dat?!

    Tessa

    Auteur - Tessa Droge
    Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Happlify probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.

     

    Laat hier iets vrolijks achter

    Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

    Zoeken