Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
Mijn boek voor jou: Happlify your life

Mijn boek voor jou: Happlify your life

Het is zover, ik mag van de daken schreeuwen dat er een heel happy boek NU te bestellen is! Mijn boek voor jou dat heet: Happlify your life. Wat dat precies voor 'n boek is, leg ik graag aan je uit in onderstaande video. Maar nog leuker is de live boekpresentatie terugkijken 👉 KLIK HIER.

Jouw gebruiksaanwijzing voor een blijer leven

Dit loei interessante werkboek geeft jou alle ins & outs over geluk en hoe je het eenvoudig laat groeien. Herkenbare voorbeelden, leuke weetjes en tips worden afgewisseld met handige invulpagina’s.

Aan de hand van de behoeftepiramide van Maslow ga je binnen 52 weken langs de vijf belangrijkste behoeftes: basics, zekerheid, sociaal contact, waardering en zelfrealisatie. Zo verzamel jij je persoonlijke geluksdocument en vorm je, met krabbels, foto's, quote's en lijstjes, jouw eigen geluks-gebruiksaanwijzing for life!

🎉 Nu met gratis online reminder

Zorg dat je jouw exemplaar - mét gratis online Happlify your life reminder t.w.v. €47 - in handen krijgt! Vanaf 7 september is het boek verkrijgbaar maar je kunt nu alvast hier online een pre-order plaatsen (of bij je lokale boekwinkel).

🍳 Bestel jouw exemplaar 👉 HIER 👈

Happlify your life?

Er blijkt een enorme behoefte aan klein geluk, aan het ont-moeilijken van het leven en af en toe een rustmoment. Happlify zorgt hiervoor zonder ontzettend zweverig te zijn. Soms is het vinden van geluk best simpel. En dan is het Happlify.

🍳 Bestel jouw exemplaar 👉 HIER 👈

Over mij

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben ontwerper en conceptontwikkelaar en run samen met mijn man Mark al jaren branding bureau Loaded ink BNO. Vanuit mijn branding- en e-commerce-ervaring schreef ik in 2014 het boek Sell your stuff online. Het populaire werkboek is inmiddels uitgebreid met een online tak, sellyourstuffonline.nl, waarmee al honderden ondernemers hun eigen webshop succesvol hebben gemaakt. Lifestyle community happlify.nl begon ik in coronatijd als on- én offline go to voor een blij moment. Happlify heeft als missie mensen te laten ontdekken dat het vinden van klein geluk best simpel kan zijn.

🍳 Bestel jouw exemplaar 👉 HIER 👈

Contact en meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met happlifyyourlife@happlify.nl
Uitgever: Singel Uitgeverijen | Nijgh & Van Ditmar
Contact uitgever m.b.t. marketing en wederverkoop: Sandra van Mook
Download HIER de flyer en HIER de perskit.

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Vorige Happlify Herfst Playlist

Laat hier wat vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

* Verplichte velden