Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Herfstig nazomeren met Iced caramel coffeeshake

  • 1 min leestijd

Als het nog te warm voelt voor echt herfst, maar het nieuwe seizoen kriebelt al wel... dan is het tijd voor een Iced caramel coffeeshake. Als je het ons vraagt: the best of both worlds in dit geval. Nog lekker verfrissend, maar al wel vol van smaak.

Mocht je de shake overwegen te maken... ga dan all the way en combineer 'm met de Carrot cake to die for! Een perfecte match.


Het recept

Dit makkelijke én verrukkelijke recept komt van Marjolein van Happlify Crew member Koffie kàn. Als iemand weet wat voor leuks en lekkers je allemaal met koffie kunt doen is zij het wel. Marjolein en haar man Frederik zijn koffie-experts en koffiebranders met een grote passie voor heerlijk zachtaardige koffie en dat proef je!

Ingrediënten

Aantal porties: 1 groot glas
Kcal: dat hoeven we niet te weten
Nodig: blender of staafmixer

  • 6 koffie ijsblokjes
  • 180 ml halfvolle melk
  • 3 scheppen vanille ijs
  • 2 el karamelsaus
  • 1 el chocoladesaus
  • 2 el slagroom

Bereidingswijze

  1. Doe de ijsblokjes, melk, karamel- en chocoladesaus samen met het ijs in de blender en mix tot het een romige shake is.

  2. Giet in een hoog glas en werk af met de slagroom.

  3. Je kunt er eventueel nog wat karamelsaus bovenop doen als je een echte caloriebom wilt. Geniet er onmiddellijk van!

TIP: Om écht lekkere koffie ijsblokjes te maken, vries je 6 ristretto's van Mokka Espresso van Koffie Kàn in een diepvries ijsblokjesbak in.

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Zoeken