Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
Doe mee aan de Blij ei challenge 2022!

Doe mee aan de Blij ei challenge 2022!

HOE zorg je er nou voor dat jouw 2022 zo gelukkig mogelijk wordt? Dat wat er ook gebeurt, jij er in elk geval achter komt wat jouw eigen geluksgebruiksaanwijzing is?

Spoiler alert: met het Happlify your life boek en... deze bijbehorende Blij ei challenge! Hiermee begin je het nieuwe jaar zo positief mogelijk en ik help je daarmee. 1 januari beginnen we. Zie het maar als een nieuwe traditie, een droge nieuwjaarsduik van zes weken of gewoon iets leuks om je jaar lekker positief mee te beginnen.

De Blij ei challenge

Wat? Zes weken word je -aan de hand van het boek- door mij geïnspireerd en gemotiveerd je geluk (veel) groter te maken. Elke week zijn er live uitzendingen in de besloten Facebook groep (noemen we Fika's :-)) om samen aan de slag te gaan met het boek. Al deze Fika's kun je in de groep rustig terugkijken.

🍀 AHA! Als jij gezellig aan die challenge werkt krijg je er niet alleen geluk voor terug, maar maak je ook elke week kans op mooie geluksprijzen. Daarover snel meer.

Wanneer? 1 januari 2022 begint deze challenge en deze duurt 6 weken
Wie? iedereen met het boek kan meedoen
Waarom zou je? Omdat het jouw eigen geluk een boost geeft en omdat het leuk is samen het jaar zo positief mogelijk te beginnen!

Hoe doe je mee?

1 - Bestel hier (of koop bij je lokale boekhandel) mijn boek als je dat nog niet hebt
2 - Meld je aan met de code (die je op de kaft vindt) voor de online reminder (gratis)
3 - Je krijgt dan een uitnodiging tot de besloten groep waar de challenge plaatsvindt
4 - Optioneel: deel op social media dat je meedoet en win! (zie hieronder)

Easy as 1 2 3 :-)
Blij ei challenge 2022

Happlify your life

"Hoe word ik gelukkiger?", typen duizenden mensen dagelijks in bij Google. Zoek niet verder... want dit boek helpt jou daarbij. Happlify is een blije leidraad voor het vinden van klein geluk en het ontmoeilijken van een snel bestaan.

Deel & win?

Yes, als je aan de Blij ei challenge meedoet en dat deelt op social media met de hashtag #blijeichallenge2022 dan maak je direct kans op 1 van de 10 Brieven aan jezelf. DOWNLOAD HIER een leuk pakketje Blij ei-afbeeldingen en go! Hoe meer blije eitjes hoe beter toch?!
Blij ei pakketje 2022

Geluksgebruiksaanwijzing?

Door het invullen van jouw happy makers vorm je aan het einde van het boek je eigen Geluksgebruiksaanwijzing for life. Die vul je in en je weet voor altijd jouw blijmakers.
Je eigen geluksgebruiksaanwijzing

En... doe je mee? Bestel je boek nu en ga voor een goed, nieuw en fris begin!

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Vorige Hoeveel vriendschappen heb je nodig?
Volgende Happy Youtube Find: het meest perfecte paddenstoel gebakje ooit

Laat hier wat vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

* Verplichte velden