Happy winactie week 46

Winnen: één van de twee super leuke prijzen, ter beschikking gesteld
door Esgii en Jewels with Flair

Met de winactie van deze week maak je kans op twee heerlijk winterse prijzen. Je maakt kans op warme voeten met de High Boots Damesslof in kleur naar keuze (t.w.v. €59,95) én op een paar feestelijke Swarovski Elements Oorbellen, kleur water blauw (t.w.v. €24,95). Kortom: weer twee heel goede redenen om mee te doen!

Hoe maak je kans?

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op één van deze twee prachtige prijzen. Optioneel: volg Esgii, Jewels with Flair en Happlify op Instagram en laat weten of je meer informatie wilt.
Veel succes! 💛

Winactie voorwaarden

  • de winactie is van 12 t/m 18 november 2019
  • iedereen mag meedoen aan de winactie door één keer het formulier in te vullen (meerdere keren heeft geen zin)
  • door bovenstaand formulier in te vullen maak je kans op één van de op deze pagina genoemde prijzen - niet inwisselbaar
  • na 18 november 2019 loten we de winnaar en maken we deze bekend op social media
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen via e-mail. Je naam en e-mail adres sturen we door naar de aanbieder van de prijs
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • Happlify gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Door je e-mailadres hier in te vullen en aan ons te versturen, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacy disclaimer. Je kunt op elk moment uitschrijven door middel van een duidelijke 'schrijf je uit'-link in de footer van onze nieuwsbrieven, of door contact met ons op te nemen via info@happlify.nl. We behandelen je gegevens met respect en gebruiken ze alleen voor onze eigen doeleinden. No spam!