Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER

Happy Stuff Awards - Jury & partners

Happy Stuff Awards van HapplifyINFO  -  AANMELDEN  -  CATEGORIEËN  -  JURY & PARTNERS  -  FAQ  -  CONTACT

Jury & partners 2021

De tijd om aan te melden is inmiddels verstreken. Maar... weet je nu al een héle leuke shop voor de editie in 2022? KLIK HIER en meld jouw favo happy ondernemer alvast aan!

Tamarah Sikorski

Tamarah Sikorski - The Body Shop
Tamarah studeerde mode en graphic design, prijkte als fashion model in diverse toonaangevende bladen en campagnes, runde een eigen T-shirt label en webshop en is momenteel bij de The Body Shop werkzaam als Visual Merchandising Manager Benelux. Ze heeft een feilloos oog voor styling en weet als geen ander wat wel en niet verkoopt.
 

Mark Naber

Mark Naber - Happlify | SYSO | Loaded ink BNO
Mark is een schaamteloze perfectionist en ziet in één oogopslag of iets cool is. Of niet. Hij vond zijn roeping op de grafische (old)school, waar grafisch ontwerp als écht ambacht werd onderwezen. Voor pure branding, zonder nonsense, moet je bij Mark zijn. Voor een goed gesprek trouwens ook.
 

Mariko Naber

Mariko Naber - Happlify | SYSO | Loaded ink BNO
Mariko is branding en online marketing expert en de auteur van webshop werkboek Sell your stuff online. Een bestseller dat inmiddels is uitgegroeid tot een online platform waar online ondernemers terecht kunnen om flink te groeien. Runt samen met haar man Mark (hierboven) branding bureau Loaded ink BNO en Happlify.nl.

⭐️ Powered by

 

⭐️ Het te winnen Happlify Crew pakket 2021 is mede mogelijk gemaakt door

Papertime 
maison KOOS
Bastaa! Ben Ik Hip Houtmoed
Suez thee