Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER

Happlify magazine puzzel en win

Happlify magazine puzzel & win

Los de puzzel op in het Happlify magazine, vul hieronder de vijf-cijferige code in en je maakt kans op mooie cocoon-prijzen. De actie loopt tot 1-1-2022, één keer meedoen is genoeg. Succes!

Puzzel & win Happlify magazine

Mede mogelijk gemaakt door

De te winnen geluksprijzen worden aangeboden door Esgii, Paper Time, Revlie, Bastaa!, Interior Delights, Mirjam Molenbeek, Happlify, Little Suzies, IetsmooisvoorjouSuez Thee en Handmade by Sjiek.

Ook leuk: volg Happlify op Instagram. Veel succes! 💛

Winactie voorwaarden

  • de winactie loopt tot 1 januari 2022
  • iedereen mag meedoen aan de winactie door één keer het formulier in te vullen (meerdere keren heeft geen zin)
  • door bovenstaand formulier in te vullen maak je kans op de op deze pagina genoemde prijzen - niet inwisselbaar
  • na de einddatum van de winactie loten we de winnaar direct
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen via e-mail. Je naam en e-mail adres sturen we door naar de aanbieder van de prijs
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • Happlify gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Door je e-mailadres hier in te vullen en aan ons te versturen, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacy disclaimer. Je kunt op elk moment uitschrijven door middel van een duidelijke 'schrijf je uit'-link in de footer van onze nieuwsbrieven, of door contact met ons op te nemen via info@happlify.nl. We behandelen je gegevens met respect en gebruiken ze alleen voor onze eigen doeleinden. No spam!
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie