Zorg voor een Moederdag om nooit te vergeten

Zorg voor een Moederdag om nooit te vergeten

Moederdag is altijd een dag om stil te staan bij de liefde en aandacht die moeders hun kinderen geven. Een dag waarop je laat weten hoeveel je van haar houdt. Dat doen we massaal met wasknijper-fotolijstjes in crèpepapier, kruimelige ontbijtjes op bed, een lief gedichtje aan het voeteind en het liefst nog een extra cadeautje en kaart.

Dit jaar is alles anders... Moederdag is extra speciaal. Ten eerste omdat er niet op alle scholen nu -diep in het geheim- een knutsel-frutsel is gemaakt. Maar een reden die veel zwaarder weegt: velen van de 'oudere kinderen' onder ons hebben hun moeder al héél lang geen knuffel kunnen geven door de coronamaatregelen.

Of het de bedoeling was of niet om moeders te bezoeken, dit jaar wil je toch zeker wel laten weten dat je aan haar denkt en heel veel van haar houdt. Daarom hebben we voor jou -lekker op tijd!- héle fijne Moederdag tips verzameld die je allemaal online kunt bestellen. Handig!

Moederdagcadeaus top 5

'Normaal' ziet de Moederdagcadeau top 5 er zo uit:

  1. Wenskaarten
  2. Bloemen
  3. Ballonen (?)
  4. Cadeau
  5. Chocolade

Naar verwachting zullen dit jaar de cadeaus wel een duidelijke tweede plaats innemen. En dan vooral de cadeaus die verstuurd kunnen worden: direct bestellen bij de webshop en laten versturen naar je moeder. Handig! Wat in dat geval dan wel zo fijn is als je cadeautje mooi wordt ingepakt en op de bestemming aankomt met een lief briefje.

Moederdag schatten voor 10 mei

De komende dagen krijg je vaker tips, maar hier volgen alvast vier hele mooie ideeën voor een heel mooie Moederdag.

1 - Duurzame én mooie zomerslippers

Met deze duurzame en natuurlijke slippers loop je op wolken. Ze zijn handgemaakt van vervilt schapenwol en hebben een stevige rubberen zool. De pasvorm zorgt voor dat op wolken-lopen-gevoel omdat ze zich naar de vorm van je voeten aanpassen. Met deze sloffen krijg je geen zweetvoeten en ze zijn bij elke temperatuur behaaglijk. Met de Esgii pantoffels doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook het milieu en de makers van de producenten in Mongolië.

Verkrijgbaar bij Esgii - €59,95

2 - Geef liefde, tederheid en vrede...

Nieuw bij Jaylaa vonden we deze kleine kaartjes met een armbandje van echt zijde gecombineerd met edelstenen.
Volgens de omschrijving werkt Rozenkwarts in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf. Een super lief brievenbuscadeautje voor mama!

Verkrijgbaar bij Jaylaa jewelry - €13,95

3 - Droom alvast weg bij het maken van nieuwe herinneringen

Tussen groene heuvels, zover als je kijken kunt, met geluiden van alleen de natuur en pikdonkere avonden waar de sterrenhemel op zijn allermooist schittert. Dat klinkt nu nog heel ver weg, maar in de toekomst kan dat weer. Bij Casale il Sogno, deze prachtige vakantielocatie in Umbrië, gerund door de Nederlandse Wendy en Henry, kun je nu een cadeaubon, puzzel of recepten e-book bestellen. Zo help je hun en kun je vast uitkijken naar fijnere tijden.

Ga voor meer informatie naar Casale il Sogno

4 - Geef haar druppels van Swarovski

Houdt jouw moeder van stijlvolle oorbellen, opvallende oorbellen, statement oorbellen? Met deze oorbellen bepaal jij je eigen stijl. Ga voor 15 mm creolen voor een bescheiden én stijlvolle uitstraling met Flair. Liever wat opvallends? Ga dan voor de creolen met een diameter van 50 mm en niemand kan om je heen ;) Kies uit 20 verschillende kleuren!

Verkrijgbaar bij Jewels with flair - €22,95

En er is meer...

Om je nog een beetje verder te helpen, hier de Happlify Moederdag gift guide. Daar vind je nog veel meer lieve cadeaus van hele fijne webshops.

Mariko NaberAuteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Stond daar nog meer? Het wordt ook dit weekend 'gewoon' Midsommar

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt

*best wel verplichte velden