Een Moederdag om nooit te vergeten - 4 tips

Een Moederdag om nooit te vergeten - 4 tips

Moederdag is altijd een dag om stil te staan bij de liefde en aandacht die moeders hun kinderen geven. Een dag waarop je laat weten hoeveel je van haar houdt. Dat doen we massaal met wasknijper-fotolijstjes in crèpepapier, kruimelige ontbijtjes op bed, een lief gedichtje aan het voeteind en het liefst nog een extra cadeautje en kaart.

Dit jaar is alles nog steeds een beetje anders... Moederdag is daardoor extra speciaal. Velen van de 'oudere kinderen' onder ons hebben hun moeder al héél lang geen of niet echt een knuffel kunnen geven door de corona-maatregelen.

Of het de bedoeling was of niet om moeders te bezoeken, ook dit jaar wil je toch zeker wel laten weten dat je aan haar denkt en heel veel van haar houdt. Daarom hebben we voor jou héle fijne Moederdag tips verzameld die je allemaal online kunt bestellen. Handig!

👉 Klik hier voor dé Happlify Moederdag giftguide - cadeautjes voor door de brievenbus

Moederdagcadeaus top 5

'Normaal' ziet de Moederdagcadeau top 5 er zo uit:

  1. Wenskaarten
  2. Bloemen
  3. Ballonnen (?)
  4. Cadeau
  5. Chocolade

Naar verwachting zullen dit jaar de cadeaus wel een duidelijke tweede plaats innemen. En dan vooral de cadeaus die verstuurd kunnen worden: direct bestellen bij de webshop en laten versturen naar je moeder. Handig! Wat in dat geval dan wel zo fijn is als je cadeautje mooi wordt ingepakt en op de bestemming aankomt met een lief briefje.

Moederdag schatten voor 9 mei

De komende dagen krijg je meer tips, zie ook onze speciale Moederdag winactie, maar hier volgen alvast vier hele mooie ideeën voor een heel mooie Moederdag.

Tip 1 - Rex London vintage appel mok

Rex London appel mokGenieten van je kopje koffie of thee doe je vanaf nu met deze leuke mok! Deze mok is gemaakt van porselein en is verpakt in een mooie giftbox. Natuurlijk heeft ook deze mok de retro look met de afbeelding van vrolijke vintage appels. Combineer deze mok met de andere leuke lunchboxen, thermosflessen of bekers van Rex London. Zo wordt het een vrolijke boel op tafel! Blij is je moeder hier zeker mee! Verkrijgbaar bij Bastaa! - €8,95

Tip 2 - Chocstar moederdag chocolade 

Cocstar moederdag chocolade

Een prachtig chocolade hart speciaal voor de allerbeste mama die er altijd is wanneer je haar nodig hebt. Dit hart is gemaakt van eerlijke pure Belgische chocolade met gevriesdroogde aardbeien en lieflijke suikerhartjes. 

TIP: kies de speciale wikkel met de 'Moederdag coupons' (gratis upgrade). Zo geef je al die klusjes die zij altijd voor je doet terug in de vorm van tegoedbonnen. Verkrijgbaar bij Chocstar - €14,95

Tip 3 - Zijden patchwork etui

Zijden etui moederdag

Wat is ie mooi hè, deze handmade patchwork etui van Thaise zijde! Aan elkaar genaaide lapjes Thaise zijde met prachtig borduursel. De binnenkant is zwart en heeft een extra ritsje. De afmeting is 19,5 x 12 cm, zodat de etui ook gemakkelijk in je handtas past. Handig om van alles en nog wat in op te bergen, zoals make up, potloden, penseeltjes, sieraden of andere kunst & kostbaarheden… Iets waar moeders echt dol op zijn! Verkrijgbaar bij GirlyStuff - €8,95

Tip 4 - Gun je moeder meer offline geluk

Digital detox voor moederdag

Wil je je moeder véél meer laten genieten en bewust leven? Gun je haar meer rust in haar hoofd, echte connectie, meer creativiteit en geluksmomentjes? Kijk dan eens serieus naar de Digital detox van Happlify. Deze detox levert direct méér tijd op die je moeder kan besteden aan véél belangrijkere dingen. Zoals me-timen. Wat een groots cadeau om jezelf meer rust, creativiteit, geluksmomenten én tijd te geven. Verkrijgbaar bij Happlify - €27 (tijdelijk met code: happymom) 

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛


Bron coverfoto: Nathan Dumlao bij Unsplash 

Happy moederdagcadeaus voor door de brievenbus

 

Stond daar nog meer? Maak je eigen happy jungle

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden