Win een paar originele Studio Lanterfant bellen!

Win een paar originele Studio Lanterfant bellen!

Zo, het is tijd dat je een beetje aan jezelf mag denken. De afgelopen maanden zijn ook voor jou vast niet gelopen zoals je ze had gepland. Dit jaar had je heel anders voor ogen toch? Nou, sit down, relax en gun jezelf wat moois.

Deze Babs oorbellen van Studio Lanterfant bijvoorbeeld. Dit hippe sieraden label heeft al een hele schare fans en dat is niet voor niets!

Duurzaam en opvallend is het credo en dat is een match made in heaven. Studio Lanterfant eigenaresse Moniek ontwerpt prachtige grafische bellen die minimalistisch van vorm zijn, maar toch meteen je aandacht pakken. Voor haar poppin' eye cathers gebruikt Moniek vaak resthout en hypoallergeen RVS en de sieraden zijn beschilderd met duurzame verf. Het gebruikte hout is behandeld met een laagje houtolie ter bescherming. De sieraden worden verzonden in een vrolijk bewaardoosje.

Winnen?

Goed nieuws voor jou, want van Happlify Crew Studio Lanterfant mogen we een paar prachtige Babs oorbellen verloten! Deze oorbellen zijn gemaakt van resthout en gerecycled acryl, en beschilderd met duurzame verf. Aan de oorbel zit een roestvrij stalen (nikkelvrije) oorhaakje. En de oorstekers zijn behandeld met een laagje houtolie ter bescherming.

Hoe maak je kans op een uniek paar Babs oorbellen t.w.v. €29,-?

Zijn deze bellen jouw stijl? Waag dan een gokje en doe mee aan deze winactie:
✅ 1 - Volg @happlify en @studiolanterfant op Instagram
✅ 2 - Laat een 💛 achter onder deze Instagram-post. Leuk: laat weten waarom jij deze bellen wilt winnen
✅ 3 - Optioneel
tag iemand die ook wel mee zou willen doen aan deze winactie


Voorwaarden van de winactie

  • de winactie is van 14 t/m 28 oktober 2020
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? 1 – Volg @happlify en @studiolanterfant | 2 – Laat i.i.g. een 💛 achter in de comment onder desbetreffende Happlify-post | 3 - Optioneel*: tag iemand die ook wel mee zou willen doen aan deze winactie (*taggen heeft geen effect op je win kans)
  • na 28 oktober 2020 loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit 1 x paar Babs oorbellen t.w.v. €29 niet inwisselbaar
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Stond daar nog meer? Maak je eigen happy jungle

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden