Win een gouden (thuis)behandeling voor je huid

Win een gouden (thuis)behandeling voor je huid

Nu we de zomer toch echt achter ons gelaten hebben, is het tijd om de 'schade' op te nemen en even extra goed voor onszelf te gaan zorgen. Je huid is wellicht flink blootgesteld aan de zon de afgelopen maanden en ook al heb je goed gesmeerd; wat extra aandacht kan geen kwaad.

Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is dan heerlijk, maar wist je dat een thuisbehandeling ook best lekker kan zijn? Met de juiste professionele producten kun je zelf jouw huid in topconditie krijgen.

Goed nieuws!

HuidLiefde is voor iedereen die niet persé de behoefte heeft om een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist maar wél thuis aan de slag wil om het mooiste uit de huid te halen. De ervaring leert dat wanneer je thuis iedere dag een paar minuten aandacht en liefde besteedt aan jouw huid, je hier zowel op korte als langere termijn van zult profiteren.

Vloeibaar goud

Bij de webshop HuidLiefde vind je veel mooie merken zoals Alpha-H. Het Australische Alpha-H is een meervoudig award-winning merk dat zich specifiek richt op huidverbetering en huidverjonging. Het is ontwikkeld voor vrouwen én mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en zicht- en merkbaar resultaat willen behalen.

Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask

Dit heerlijke masker bevat een uitzonderlijk hoge dosis fruitzuren voor thuisgebruik. In totaal 20%, waarvan 15% glycolzuur en 5% melkzuur. In combinatie met de lage pH heeft dit product dezelfde dieptewerking als een fruitzuurpeeling echter zonder de eventueel daarmee gepaard gaande downtime zoals roodheid en velletjes. Integendeel, de aanvullende ingrediënten zorgen dat dergelijke bijwerkingen meteen worden afgezwakt en de huid direct van binnenuit wordt ondersteund en hersteld.

Wij mogen van HuidLiefde zo'n geweldig masker verloten!

Hoe maak je kans op de Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask - 50 ml (t.w.v. €49,95)?

Lijkt dit masker jou wel wat en wil je aan de slag? Waag dan een gokje en doe mee aan deze winactie:
✅ 1 - Volg @happlify en @huidliefde op Instagram
✅ 2 - Laat een 💛 achter onder deze Instagram-postLeuk: laat weten waarom jij deze set wilt winnen
✅ 3 - Optioneel: 
tag iemand die ook wel mee zou willen doen aan deze winactie


Voorwaarden van de winactie

  • de winactie is van 25 september t/m 9 oktober 2020
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? 1 – Volg @happlify en @huidliefde | 2 – Laat i.i.g. een 💛 achter in de comment onder desbetreffende Happlify-post | 3 - Optioneel*: tag iemand die ook wel mee zou willen doen aan deze winactie (*taggen heeft geen effect op je win kans)
  • na 9 oktober 2020 loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit 1 x Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask - 50 ml t.w.v. €49,95, niet inwisselbaar
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Stond daar nog meer? Win: The Soos Candle Factory geurkaars

Reacties

Dana van den Ende - oktober 8, 2020

Goud,voor als je van jezelf houd!

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt

*best wel verplichte velden