Verrijk de wereld van je kind met Hey Reader!

Verrijk de wereld van je kind met Hey Reader!

Het lezen van boeken verrijkt de wereld van je kind. Lezen opent een deurtje naar een heel andere wereld, het stimuleert de fantasie omdat een kind zelf een visuele voorstelling moet maken van het verhaal. Dat werkt heel anders dan een kant-en-klare film. Daarnaast is het fantastisch voor zowel de taal- als de sociale ontwikkeling van je kind.

Voor elke leeftijd is er een enorm grote keuze uit boeken. Zo groot dat het aanbod overweldigend zijn en is de keuze moeilijk. Hoe leuk en handig is het dan wel niet om elke maand je kind te laten verrassen met een door Hey Reader! uitgezocht boek? Altijd van hoge kwaliteit: hardcovers, vol prachtige illustraties en spannende verhalen. Meestal van Nederlands of Vlaamse auteurs, soms een vertaling. Zo kunnen kinderen kennismaken met de beste boeken die er voor hen zijn.

Hey Reader! kinderboekenclub

Hey Reader! is een nieuwe maandelijkse kinderboekenclub. Elke maand verschijnt er een nieuwe box in drie verschillende leeftijdscategorieën:

  • 4 - 5 jaar
  • 6 - 7 jaar
  • 8 - 9 jaar

Met een abonnement krijg je elke maand krijg je voor €19,95, inclusief verzending, een mooi boek en een activiteit.

Bij ons viel de Hey Reader! kennismakingsbox voor 8-9 jarigen op de mat. De box zelf is trouwens al een vrolijk cadeautje, heel mooi ontworpen en als je goed kijkt ontdek je een hoop leuke grapjes.In de doos vonden we een hoop leuks. Ten eerste zit er een stevige, uitvouwbare, magnetische Superleeskalender in met een heleboel magneten en een uitwisbare stift. De weekkalender is heel uitgebreid en nodigt onder andere door het verdienen van sterren uit tot lezen. Daarnaast vind je een duidelijke Hey reader brochure met leuke leestips en weetjes en een Kinderzwerfboek-sticker, waarmee je een uitgelezen boek te vondeling kunt leggen.

Het Kattenmannetje

En dan het boek! Wij kregen Het Kattenmannetje van Janneke Schotveld, een prachtig boek met 15 verrassende sprookjes. Een bonte stoet sprookjesfiguren passeren er de revue, van stoere ridsters en stokoude ooievaars tot piepkleine tovenaartjes en heel grote reuzen. Elk sprookje is rijk geïllustreerd door een andere illustrator. Onze zoon is inmiddels over de helft van het boek en leest het met veel plezier. Een aanrader, ook om uit voor te lezen!

Tot slot

Kortom: het lezen van een goed boek heeft een positief effect op elk kind. Zeker in deze tijd dat alle digitale middelen als grote magneten werken, is een boek lezen iets waar een kind zijn of haar rust in kan vinden. Het Hey Reader! abonnement  helpt daar enorm mee. Het verrast met een kwalitatief boek waar je zelf niet zo gauw op gekomen was. Het maakt lezen super toegankelijk en stimuleert kinderen met regelmaat in een boek weg te duiken. Wij zijn fan!

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Stond daar nog meer? Maak je eigen happy jungle

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden