Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
Stay positive met de #vrolijkvoorjaar challenge

Stay positive met de #vrolijkvoorjaar challenge

Positieve uitdagingen? Maaike van Houtmoed vindt zulke dingen op dagelijkse basis uit. Als iemand ons kan laten zien hoe je positief kunt zijn en blijven is zij het wel. Ze ontwerpt vaak producten waarvan je dacht dat het helemaal niet kon, bovendien is haar persoonlijkheid één en al voorjaarszon. Daarom delen we graag haar geweldig leuke #VrolijkVoorjaar challenge. Juist nu. 

We leven wereldwijd in een onwerkelijke tijd, het is daarom hard nodig dat we elkaar op veel manieren helpen. Zoveel mogelijk thuis blijven, afstand houden en niet hamsteren. Ook is het belangrijk dat we elkaar 'sane' houden, psychisch in orde dus. Als je de hele dag door internet afstroopt voor coronanieuws, is dat niet iets waar je je veel beter door gaat voelen. We hebben ook wat positieve afleiding nodig.

Doe daarom mee aan de #VrolijkVoorjaar challenge van Houtmoed. Niet alleen voor jezelf, want het is heel leuk om mee te doen, maar ook om wat vrolijks te brengen in de Instagram-feed van een ander!

Hoe werkt dat?

Met deze challenge zorg je de hele maand april voor inspirerende voorjaarsfoto's in jouw Instagram-feed. Vanaf 1 april is het dus zo ver. Met elke dag een prompt. Een prompt betekent niks meer of minder dan een woord of zin, die als inspiratie dient voor jouw bericht. Zo deel jij dankzij de prompts elke dag een leuke foto of afbeelding, die voor jou dat thema verbeeldt!


👉 De prompts vind je HIER uitgelegd in de blogpost op Houtmoed.nl 👈

Voor elke dag in april heeft Maaike dus een prompt bedacht. De uitdaging is om het de hele maand vol te houden! En omdat we het samen doen, inspireren en motiveren we elkaar.

Gebruik #VrolijkVoorjaar

Door deze hashtag te gebruiken kunnen we elkaar makkelijker vinden tussen alle andere berichtjes! Superleuk om te zien hoe anderen de prompt hebben ingevuld, gezellig om de positiviteit te delen - en niet te vergeten héél fijn als je een inspiratieloos momentje hebt. Kortom: door de hashtag #VrolijkVoorjaar te gebruiken, kunnen we het gezellig *samen* doen. En samen is nu juist zo fijn!

Voor wie?

Dat is het leuke: voor iedereen met een Instagram account! Iedereen kan en mag meedoen. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd net als dat happiness verdubbelt als je het deelt. Deel daarom deze actie voor zoveel mogelijk voorjaarsvrolijkheid.

Doe je mee?

  • hier vind je alle 30 prompts uitgelegd
  • hier vind je veelgestelde vragen over #VrolijkVoorjaar
  • hier vind je Houtmoed op Instagram. Volgen is leuk
  • hier vind je Happlify op Instagram. Wij doen ook mee en ons volgen is ook leuk! 😉
  • enne... bij deze nog maar een keer: 🔴 Happiness verdubbelt als je het deelt. Deel daarom deze blogpost, Facebook post of Instagram post voor zoveel mogelijk voorjaarsvrolijkheid.


Houd je er ook van om anderen inspireren?
 Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Vorige Samen met je kinderen blijven sporten in vakantietijd

Laat hier wat vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

* Verplichte velden