Pap, vertel eens...

Pap, vertel eens...

Na een heel vreemde moederdag dit jaar, komt vaderdag in zicht (21 juni a.s.). We mogen wellicht wel op bezoek, maar of een dikke knuffel er inzit...
In zo'n vreemde tijd als nu ga je toch anders kijken naar het contact wat je eerder had. Herinneringen en vragen komen omhoog en dan komt het besef dat het leven heel kwetsbaar is. Toen de moeder van schrijfster Elma van Vliet in 2004 ernstig ziek werd, realiseerde Elma zich hoeveel ze haar moeder nog wilde vragen...

Zo ontstond het boek 'Mam, vertel eens...', vol grote en kleine vragen over het leven van Elma's moeder. Ze gaf het als cadeau aan haar moeder als manier om haar te vertellen hoeveel ze van haar hield.

 Maar wat je je moeder kunt vragen, wil je toch minstens zo graag van je vader weten toch? Wat dacht je hiervan:

 • In wat voor soort buurt ben je opgegroeid?

 • Op welke momenten die je mij hebt meegegeven ben je trots?
 • Waar mogen ze jou 's nachts voor wakker maken?
 • Wat moet ik volgens jou echt nog een keer lezen of zien?

 En je opa, die zit vast ook vol met de mooiste verhalen en anekdotes!

Wat begon met één boek, groeide uit tot een hele reeks producten voor moeders, vaders, oma’s en opa’s. Cadeaus om écht contact te maken, écht de tijd nemen voor de mensen die het meest voor ons betekenen.

Pap, vertel eens... en Opa, vertel eens... zijn €20,99 per stuk.

Nu nog mooier

Ter ere van het vijftiende jaar dat de boeken van Elma nu bestaan zijn ze stuk voor stuk voorzien van een feestelijk nieuw design. De uitvoering is nu nog mooier dan voorheen en de vragen hebben een kleine update gekregen. Als je het ons vraagt is zo’n prachtig invulboek het perfecte vaderdagcadeau (21 juni). Het is eenvoudig te bestellen en past door de brievenbus. 

Opa, vertel eens...

Ook speciaal voor opa's is er een invulboek, geheel gericht op grootvaders natuurlijk: 'Opa, vertel eens...'. Mocht het voor je opa moeilijk zijn het boek zelf in te vullen, dan kun je dat natuurlijk samen doen. Maak afspraakjes om zo stap voor stap zijn levensverhaal vast te leggen. Ga met je opa in gesprek door middel van dit boek, zo wordt het een onbetaalbaar document van jullie samen.

  Maak kans op zo'n prachtig boek

  Buiten dat de boeken feestelijk vernieuwd zijn hebben we nog meer happy news. Happlify mag de nieuwste edities van ‘Pap, vertel eens...’ en 'Opa, vertel eens...' verloten! Dat doen we via Instagram.

  Hoe je kans maakt op ‘PAP, vertel eens…’

  Kun jij dit mooie invulboek wel gebruiken? Zou jij het willen winnen om aan jouw moeder met vaderdag cadeau te doen? Waag dan een gokje en doe mee. Hoe je precies kans maakt op ‘Pap, vertel eens…', is eigenlijk heel eenvoudig. Kijk maar:
  1 - Volg @happlify op Instagram
  2 - Laat een 💛  achter in een reactie onder deze PAP post
  3 - Optioneel: tag iemand die dit boek ook leuk zou vinden

  Hoe je kans maakt op ‘OPA, vertel eens…’

  Zou jij juist je opa dit jaar graag eens extra verrassen met deze speciale editie voor grootvaders? Extra leuk is het om het boek samen in te vullen. Wat een mooi vooruitzicht! Hoe je precies kans maakt op ‘OPA, vertel eens…', staat hier:
  1 - Volg @happlify op Instagram
  2 - Laat een 💛  achter in een reactie onder deze OPA post
  3 - Optioneel: tag iemand die dit boek ook leuk zou vinden

   Voorwaarden van de winactie

  • de winactie is van 28 mei t/m 10 juni 2020
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe maak je kans? 1 – Volg @happlify | 2 – Laat een 💛 achter in de comment onder deze (pap) post of deze (opa) post | 3 - Optioneel*: tag iemand die dit boek ook leuk zou vinden. (*taggen heeft geen effect op je win kans)
  • na 10 juni 2020 loten we de winnaars en maken we deze bekend. Houd hiervoor Happlify op Instagram in de gaten
  • met de winnaars zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar van een boek heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijzen: 1 x het hardcover boek 'Pap, vertel eens…’ van Elma van Vliet t.w.v. €20,99 euro en 1 x het hardcover boek ‘Opa, vertel eens…’ van Elma van Vliet t.w.v. €20,99 euro, niet inwisselbaar
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

  Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

  Happy thoughts

  Stond daar nog meer? Een recept voor pure, natuurlijke DIY zonnebrandcrème

  Reacties

  Simone - juli 1, 2020

  💛

  Femke - juli 1, 2020

  💛

  Kirsten - juli 1, 2020

  Deze actie zou zo leuk zijn om te winnen voor ins dochtertje Siënna Wie 11 juni 7 jaar wordt.
  Opa vertel eens dan kan ze op haar verjaardag opa ook een cadeautje geveb

  Sandra - juli 1, 2020

  Lieve aardige vader

  Annemarie Kat - juli 1, 2020

  💛

  Mijn mama was een prater. Sinds september van het afgelopen jaar moeten we haar helaas missen en dat doet onbeschrijflijk veel pijn. Maar…. er is niets onbesproken gebleven! Ik heb zelfs veel geluidsopnames gemaakt in de laatste dagen die we samen in een Hospice doorbrachten.
  Met papa is dat anders. Hij is niet zo’n prater. Om er toch voor te zorgen dat elke vraag gesteld is en wij en de kleinkinderen alles weten, zou dit boek een uitkomst zijn! Vandaar….. 💛

  Patrick Mertens - juli 1, 2020

  Heel leuk, alleen spijtig dat de wedstrijd enkel op Instagram is

  Laat iets vrolijks achter

  Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

  *best wel verplichte velden