NikkieTutorials must see documentaire reeks

NikkieTutorials must see documentaire reeks

2020 was op alle fronten een bizar jaar, maar het kan altijd gekker. Neem beautyvlogger Nikkie de Jager nou... Ze kwam in 2020 uit de kast als transgender en maakte een gewapende overval mee. Dat bedoel ik. Op YouTube vind je nu een vierdelige, heel persoonlijke documentaire reeks over haar en we LOVE it!

Niet eerder was Nikkie zo open over haar privéleven. In NikkieTutorials: Layers of Me maak je kennis met de up's & downs die de YouTube-ster de afgelopen 10 jaar meemaakte in haar turbulente leven. Je ziet hoe ze groeit als YouTuber, maar ook hoe ze omgaat met de dood van haar broertje en zich zorgen maakt over de gevolgen van haar coming-out.

De documentaire verschijnt in vier delen op YouTube en is gefilmd door Nikkie's beste vriendin, documentairemaakster Linda Hakeboom. 

NikkieTutorials: Layers of Me - de trailer

Verslavend

In de reeks viel ons op hoe social media flink grip kreeg op het leven van Nikkie. Haar video's op YouTube hebben haar groot gemaakt, maar de verslavende factor wordt nog maar eens heel duidelijk blootgelegd (zie aflevering 2). Reden temeer om de Happlify Digital Detox onder de aandacht te brengen. Want hoe super tof internet ook kan zijn, balans is key. De mensen om je heen zijn veel belangrijker dan pixels.

Happlify digital detox

NikkieTutorials: Layers of Me - aflevering 1 

 

Stond daar nog meer? Maak je eigen happy jungle

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden