Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
Cosy coffee

NIEUW: Happlify, dé go to voor een blij moment

Op 1 oktober 2019 ging Happlify live. Happlify is een stukje internet waar mensen heen gaan om te ontspannen, om een mooi en inspirerend artikel te lezen, een écht lekker recept ontdekken, een social media detox doorlopen of waar je het allerleukste en meest originele cadeautje koopt voor een vriendin. Een plek waar je blij van wordt en inspiratie op doet.

Happlify is opgericht door Mariko Naber, die ook eigenaar is van Sell your stuff online en ontwerpbureau Loaded ink. Ooit had ze zelf een webshop waarin het idee voor Happlify ontstond. Ze vertelt hierover: “Happlify geeft een tegengeluid in een wereld waar mensen overspoeld worden met negativiteit. Het zorgt voor een lichtpuntje, een lichtere manier om naar dingen te kijken. Uiteindelijk worden we soms zo meegesleept in het alledaagse, dat we behoefte hebben aan wat afleiding. Happlify biedt dit, op positieve en verrassende wijze.”

Het platform heeft naast inspirerende blogs van verschillende auteurs, ook mooie, evergreen producten in de etalage staan en diensten en vakanties waar je blij van wordt. Het meest opvallende product volgt heel binnenkort, dat is de social media detox, die is ontstaan vanuit Sell Your Stuff online. Mariko zegt hierover: “Social media is zo snel opgekomen dat we nooit hebben geleerd er goed mee om te gaan. Ik zeg niet dat we moeten stoppen met social media -immers, er zijn ook mooie kanten- maar is wel raadzaam er slimmer mee om leren gaan én ons zo bewust worden van ons on- én offline leven”.

Wat dat betreft past de detox helemaal in het Happlify concept. Op ontspannen wijze levert het je door het jaar heen inzichten in je social media gebruik en leert het je stukje bij beetje bewuster gebruik maken van de verschillende platformen, zodat je meer tijd over hebt voor... je raadt het al: dingen waar je blij van wordt! 

Meer informatie

Dit artikel kun je ook downloaden als persbericht ter publicatie. Klik hier. Als je wat plaatst -awesome!- wil je dat ons dan even laten weten. We linken graag terug 💛

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Vorige Mijn boek voor jou: Happlify your life

Reacties

Mariko - 1 juli 2020

Wat een fijne reactie Meris. Dankjewel 💛

Meris - 8 oktober 2019

Zo leuk om je naam en schattighippe vormgeving weer te zien in mijn mailbox, Mariko! ik hoop dat Happlify weer zo’n heerlijk genietbedrikf van jou wordt voot mij en anderen.
Succes en see you!
Meris

Laat hier wat vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

* Verplichte velden