Netflix tip: Workin' Moms

Netflix tip: Workin' Moms

Zoek je een nieuwe (Netflix) serie om eens lekker te bingwatchen? Één die niet te moeilijk is, maar wel herkenbaar, waar seizoen 4 van in de maak is en een serie die je lekker alleen kan kijken? Dit is 'm.

Workin' Moms vind ik super. Ja, ik vond er herkenning, maar gelukkig ook in veel gevallen niet en dat is er wellicht zo leuk aan. Je ziet situaties voorbij komen die hilarisch zijn -zouden kunnen gebeuren- en waarvan je blij bent dat je er zelf niet middenin zit. Als je moeder bent en werkt, dan weet je hoe groot de spagaat soms kan zijn. Daar kunnen we heel langdradig en moeilijk over doen, maar het is zo.

Heb je kleine kinderen? Kijken! Heb je kleine kinderen gehad? Zeker kijken, want dan kun je je blij voelen dat de kids alweer wat groter zijn. Hoewel die ene puberdochter... horror. Heb je geen kids? Ook dan is het gewoon leuk, het kijkt lekker weg na een drukke werkdag.

Kortom: ben je opzoek naar een beetje vermaak -met een dikke knipoog naar moeders die kids en werk combineren- zonder al teveel diepgang? Gezellig kijken dus. O ja, er zijn mensen die geen drol aan de serie vinden. Prima, iedereen zijn ding.

Heb jij al gekeken, en wat vond jij ervan? Vertel!

Stond daar nog meer? 10 dingen die je nog niet wist over de kleur geel
More happy reading Leestip: The Alchemist van Paulo Coelho

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt

*best wel verplichte velden