Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
Netflix tip: Workin' Moms

Netflix tip: Workin' Moms

Zoek je een nieuwe (Netflix) serie om eens lekker te bingwatchen? Één die niet te moeilijk is, maar wel herkenbaar, waar seizoen 4 van in de maak is en een serie die je lekker alleen kan kijken? Dit is 'm.

Workin' Moms vind ik super. Ja, ik vond er herkenning, maar gelukkig ook in veel gevallen niet en dat is er wellicht zo leuk aan. Je ziet situaties voorbij komen die hilarisch zijn -zouden kunnen gebeuren- en waarvan je blij bent dat je er zelf niet middenin zit. Als je moeder bent en werkt, dan weet je hoe groot de spagaat soms kan zijn. Daar kunnen we heel langdradig en moeilijk over doen, maar het is zo.

Heb je kleine kinderen? Kijken! Heb je kleine kinderen gehad? Zeker kijken, want dan kun je je blij voelen dat de kids alweer wat groter zijn. Hoewel die ene puberdochter... horror. Heb je geen kids? Ook dan is het gewoon leuk, het kijkt lekker weg na een drukke werkdag.

Kortom: ben je opzoek naar een beetje vermaak -met een dikke knipoog naar moeders die kids en werk combineren- zonder al teveel diepgang? Gezellig kijken dus. O ja, er zijn mensen die geen drol aan de serie vinden. Prima, iedereen zijn ding.

Heb jij al gekeken, en wat vond jij ervan? Vertel!

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Of over jouw favo Netflix serie waar je super blij van wordt? Klik hier

Mariko NaberAuteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

 

Happy thoughts

 

Vorige Mijn boek voor jou: Happlify your life

Laat hier wat vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

* Verplichte velden