Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
More to do

More to do

Wat is er heerlijker dan shoppen. Een nieuw jurkje, een leuk boek of die nieuwe kleur nagellak. Het geeft mij even het geluksgevoel maar dat geluksgevoel krijg ik ook bij dingen doen dus ik maak nu een combinatie van shoppen en leuke dingen doen wat soms ook beter is voor mijn portemonnee.

More fun en laughter

Weet je dat lachen supergezond voor je is dus ga een komedie kijken, lach samen met je vrienden en tover die glimlach op je gezicht. Tijdens het lachen komt het gelukshormoon endorfine vrij en ook komt er oxytine en serotine vrij. Je krijgt een zalig gevoel en ervaart zo minder stress. Door te lachen daalt je cortisol-niveau in je lichaam. Cortisol is een lichaamsstof die stress opwekt. Door te ontspannen gaan je geheugen en creativiteit er dus ook flink op vooruit. En lachen is ook heel goed voor je lichaam, want je buikspieren worden getraind, je gezichtsspieren worden aan het werk gezet en je verbrandt ook nog eens calorieën.

More music en more dance

Zet de radio aan en ga lekker dansen. Oude classics of juist de hippe muziek van nu. Door de keuze uit radiozenders zit er altijd wel iets voor je bij maar je kunt natuurlijk ook je eigen lijst samenstellen op Spotify. Wat dacht je van Online-Radio.nl? Hiermee heb je altijd alle denkbare radiostations bij de hand! Leuk voor op vakantie bijvoorbeeld.
 Ervo Rocks Unsplash

More sunsets

Een heerlijke dag op het strand met je eigen picknickmand, beach spelletjes en tijdschriften. En om af te koelen een lekkere verfrissende duik in zee. De dag sluit je af door te genieten van een ondergaande zon. Mooier kan toch niet. Als de zon schijnt kan je dit dus elke dag doen, maar ook als het weer wat kouder wordt is het strand een fijne plek. Dik ingepakt een strandwandeling maken, maakt je hoofd lekker leeg. Gratis en voor niets. 

More dreams

More to do t-shirt

Dromen dat heeft iedereen wel en of ze nu wel of niet uitkomen het gevoel dat je bij dromen krijgt is altijd fijn dus blijf dat gewoon lekker doen en als je droom wel uitkomt geniet er dan dubbel en dwars van. 

Nu had ik het natuurlijk zojuist over minder kleding meer kopen maar om deze blog te schrijven had ik wel wat inspiratie nodig in de vorm van dit leuke t-shirt. Dit t-shirt is dan ook wel bijzonder, want het heeft me dus aan het denken gezet om echt meer te gaan genieten van de niet materialistische dingen maar ook als ik dan toch nog een keertje wat wil kopen dat ik dan wel Fairtrade kleding koop. Op de website van Project Cece kan je een Fair Fashion Giftcard kopen die je bij ruim 60 webshops kunt verzilveren. Je steunt hier duurzame en lokale ondernemers mee. Dit t-shirt van Dedicated is gemaakt van 100% duurzaam en zacht biologisch katoen. Wil je ook dit t-shirt of een ander leuk duurzaam item scoren voor jezelf of iemand anders dan is de Fair Fashion Giftcard natuurlijk een leuk cadeau om te krijgen of te geven en je hoeft er de deur niet voor uit wat ook handig is in deze tijd.

Over de auteur

Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Happlify probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Vorige Mijn boek voor jou: Happlify your life

Laat hier wat vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

* Verplichte velden