Met liefde voor jou, mam! - winactie Chocstar

Met liefde voor jou, mam! - winactie Chocstar

Dat de tijd hard gaat voelen we allemaal, maar afgelopen jaar is echt te snel voorbij gevlogen. We hebben elkaar veel minder gezien dan normaal, er is enorm veel gebeurd en toch lijkt het ook stiekem alsof de tijd heeft stilgestaan. Iedereen heeft een tandje bij moeten zetten, maar laten we nu met Moederdag de moeders eens een beetje extra liefde geven. 

Met liefde voor jou, mam

Extra veel aandacht en tijd ging naar de kinderen die soms maanden niet naar school konden. Thuis lesgeven, extra aandacht omdat veel leuks buitenshuis niet door kon gaan. En wat dacht je van alternatieve verjaarspartijtjes, snotneuzen met koorts in quarantaine en het hele gezin door de teststraat krijgen? Maar denk ook aan de moeders van oudere kinderen, die aan de andere kant van het land wonen of in het buitenland… Zorgen om besmet te raken, wachten op vaccinatie en toch altijd maar weer een luisterend oor zijn. Het zijn vaak de moeders die de boel bijeenhouden en oplappen. Dus daarom… Met liefde voor jou, mam. Want ondanks alles om ons heen is die alleen maar groter geworden. Mam, vertel eens

Moederdag 2021

Met het oog op een mooiere tijd kijken we toch ook vaak terug naar hoe het ooit was. Want de tijd is nu, maar iedereen heeft zijn of haar geschiedenis. Met de waardevolle boeken van Elma van Vliet raakt geen enkel verhaal vergeten, ook dat van jouw eigen moeder bijvoorbeeld niet.

Mam, vertel eens

Mam, vertel eens boek

Met Mam, vertel eens (€20,99) geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.

Liefdevolle moederdag actie

Met plezier mogen we een actie aankondigen waarmee je kans maakt op een extra leuke verrassing met Moederdag. Als jij nu een boek van Elma van Vliet koopt, maak je kans op een Chocstar Chocoladehart t.w.v. €14,95.

Hoe maak je kans?
1 - Koop een boek van Elma van Vliet (maakt niet uit waar je het koopt)
2 - Vul dit formulier in en lever daarbij een afbeelding van je aankoopbewijs 
3 - Optioneel: laat weten dat je meedoet door je moeder(figuur) te taggen onder deze liefdevolle post en hashtag #metliefdevoorjoumam 💕

Chocstar hart

Oh goody!
Wij mogen zelf ook vijf van deze heerlijke harten weggeven. Doe gauw mee en maak kans!

Moederdag winactie 2021

Stond daar nog meer? Een Moederdag om nooit te vergeten - 4 tips
More happy reading Gezocht: de meest happy webshops ever!

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden