It's slipper time (en je kan een mooi glam paar winnen!)

It's slipper time (en je kan een mooi glam paar winnen!)

Als het voorjaar in zicht komt, word ik altijd erg blij, want dan kunnen de warme sokken en winterschoenen de kast in en komen de slippers en sandalen weer tevoorschijn. Eerst mijn voeten nog even een opknapbeurt geven met de vijl en mijn nagels lakken in een leuk kleurtje en dan kan ik ze zo in de sandalen schuiven. 

Van Ipanema mocht ik deze leuke sandalen uitproberen. Nou ja, eigenlijk zijn het geen gewone sandalen maar chique stappers die je ook gewoon onder een jurk naar een feest kunt dragen. Het grote voordeel is dat je er geen zere voeten mee krijgt, want ze lopen echt heerlijk. Je kunt ze dragen naar het strand, maar onder een stoere spijkerbroek om mee te gaan winkelen staan ze ook ontzettend leuk. De Class Glam II zoals dit model heet is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. 

Omdat ik naar mijn werk geen teenslippers aan mag, zijn deze sandalen van Ipanema een goed alternatief, want ze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de teenslipper maar zien er ontzettend leuk en chique uit. Dus prima als je een representatieve functie hebt maar niet met opgezette voeten wilt thuiskomen in die veel te strakke pumps en sneakers.

Het verhaal

Ipanema heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De slippers en sandalen van Ipanema zijn allemaal Vegan en 100% recyclebaar. Ipanema is een Braziliaans merk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden ter wereld. Als je de slippers en sandalen draagt ben je een beetje in Rio de Janeiro, want het patroon van de boulevard staat op de zool van de slippers en sandalen. Hoe leuk is dat! Het anatomische voetbed zorgt ervoor dat de slippers heerlijk lopen en een goede pasvorm hebben. 

Maak kans op jouw eigen paar Ipanema's

Krijg jij ook zo'n zin in de zomer en een paar mooie, nieuwe slippers? Goed nieuws! Van Ipanema mogen we een paar van deze leuke sandalen weggeven. Dit paar is onmisbaar in een goede capsule zomer garderobe!

Hoe je kans maakt

Kun jij wel een mooi paar glam slippers gebruiken? Waag dan een gokje en doe mee aan deze winactie:
✅ 1 - Volg @happlify en @ipanema_NL op Instagram
✅ 2 - Laat onder deze Instagram-post weten waar jij deze zomer naar toe gaat met deze sandalen (en je schoenmaat)
✅ 3 - Optioneel: tag iemand die dit paar slippers ook wel zou willen! 🌞

 Voorwaarden van de winactie

  • de winactie is van 25 mei t/m 5 juni 2020 - deze winactie is afgelopen en de winnaar is inmiddels bekend
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe maak je kans? 1 – Volg @happlify en @ipanema_NL | 2 – Laat een 💛 achter in de comment onder deze Happlify-post | 3 - Optioneel*: tag iemand die dit paar slippers ook wel zou willen! (*taggen heeft geen effect op je win kans)
  • na 5 juni 2020 loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijzen: de prijs is 1 paar Ipanema slippers Class glam II light pink/rose t.w.v. €29,99, niet inwisselbaar
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Over de auteur

Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Happlify probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Stond daar nog meer? Win: The Soos Candle Factory geurkaars

Reacties

ANnet - juli 1, 2020

💛

Annemie Cornelis - juli 1, 2020

Spijtig dat ik niet mee kan doen, heb geen Instagram

Claire - juli 1, 2020

We blijven in eigen land. We hebben een leuk huisje geboekt in de achterhoek. Ik maak graag kans op deze mooie sandaaltjes in maat 39!

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden