Happy Youtube Find: handmade makeup op de ouderwetse manier

Happy Youtube Find: handmade makeup op de ouderwetse manier

Hoewel we met Happlify graag voornamelijk een offline lifestyle nastreven, vinden we toch af en toe wat op internet wat het delen waard is. Soms is internet zo'n slechte plek nog niet. Bovendien vind je er vaak de wonderlijkste dingen. Neem nou deze leuke video over Bésame Cosmetics uit L.A., een make-up merk waar alle producten nog precies zo worden gemaakt als in 'the old days'.

Hoewel... wel naar de hedendaagse standaarden dan. Bésame is wel duurzaam en werkt met veilige ingrediënten. Iets wat in de 20's nog niet echt het geval was. Bésame is voortdurend in ontwikkeling en elk product is gluten, parabenen, minerale olie, ftalaten, formaldehyde en dierproefvrij.
Besame make-up
Het is echt leuk om te zien hoe ze ook de old school verpakking en het design van die tijd doorvoeren. Kijk zelf maar eens!

Zelf maken

Kit Company lippenbalsem - knutselpakket- DIY

Na het kijken van deze video kregen we zelf ontzettend zin om aan de slag te gaan. Niet meteen met vuurrode lippenstift, maar met een leuke biologische lippenbalsem bijvoorbeeld. 

Met dit doe-het-zelf ofwel DIY knutselpakket kun je je eigen natuurlijke en biologische lippenbalsem maken! Een super leuk knutselpakket voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat ook leuk is, is dat je de natuurlijke en biologische lippenbalsem een kleur kunt geven middels het meegeleverde micapoeder (natuurzuivere grondstof en daarmee uitermate geschikt voor het gebruik in een lippenbalsem). Verkrijgbaar bij Bol.com - €24,95

Happy thoughts

Stond daar nog meer? Dag plastic, hallo toffe tassen en flessen
More happy reading Tips om ‘bad karma’ te doorbreken

Laat iets vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt.

*best wel verplichte velden