Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
Full focus aan de slag: plan je eigen workation

Full focus aan de slag: plan je eigen workation

Je kent het wel; je wil een boek schrijven, even doorknallen met je marketingplan of gewoon eens ongestoord lekker veel werk verzetten. Hoe sommige mensen dit voor elkaar krijgen? Zij boeken een workation! 

Wat is dat een workation? Een werkvakantie. Dus een combinatie van werken en vakantie houden. Alleen of samen met een groep ga je een paar dagen, of zelfs een week, werken aan een bepaald doel om zo in een relatief korte tijd veel resultaat te boeken. In een fijne, andere en inspirerende omgeving. 

Samen of alleen werken?

workation in het boshuisje van Paper Time

De workation wordt steeds populairder in Nederland. Bij een workation ga je met 100% focus aan de slag om aan je bedrijf te werken. Dit kan georganiseerd met een groep onderneemsters om van elkaar te leren, om workshops te volgen en samen te werken. En uiteraard om samen te ontspannen. Maar jij kunt het natuurlijk ook zelf organiseren, alleen of met z’n tweeën. Want hoe leuk is het niet om je eigen privé workation te boeken? Het is zo verfrissend eens op een andere plek te werken. Een andere omgeving kan zo inspirerend zijn! Natuurlijk ben je ook veel minder gauw afgeleid. Geen huilende kinderen, geen bergen strijkgoed, geen zolder die je moet opruimen. Heerlijk een paar dagen rust om full focus te creëren! 

De kracht zit hem in de combinatie van werk en ontspanning

ontspannen workation

De kracht van de workation zit hem in de combinatie van full focus werken en ontspanning. De verandering van omgeving zal je creativiteit goed doen! Loop je vast? Ga dan naar buiten, maak die boswandeling, laat alles even los. Als je dan terugkomt in je idyllische vakantiehuisje ga je gelijk aan de slag. Schrijf vervolgens op een groot vel papier alles op wat er in je opkomt. Natuurlijk de voor de hand liggende ideeën, maar ook alle gekke, vreemde, aparte ideeën die eigenlijk niet voor de hand liggen. Juist deze gekke ideeën kunnen leiden tot toffe creatieve concepten. 

Waar moet je aan denken als je een workation gaat boeken?


natuurhuisje-lochem.nl

Reserveer niet te ver van huis te doen, zo ben je niet onnodig veel reistijd kwijt. 
Ga naar een plek waar je lekker kunt wandelen. 
Vergeet niet te checken of er een goede wifi verbinding is en een grote tafel om aan te werken. Neem ook voor de zekerheid je verlengsnoer, ergonomische zitkussen en muismat mee.
En tot slot: helaas is de workation niet vanzelfsprekend aftrekbaar bij je belastingaangifte. Daar zitten namelijk wat haken en ogen aan. Of een workation zakelijk aftrekbaar is, is volledig afhankelijk van jouw specifieke situatie. Hiervoor kun je het beste eerst informatie vragen bij je belastingadviseur. 

💡 Tip voor een leuk workation adresje
Boek het mega schattige boshuisje van Paper Time via Natuurhuisje.nl of natuurhuisje-lochem.nl.

Gratis full focus werkpakket

Werkpakket Paper Time

Hoe leuk zou het zijn als je op dit fijne adresje een gratis Paper Time werkpakket krijgt t.w.v. €35,- p.p. Happlify en Paper Time hebben hiervoor een code aangemaakt. Nadat je hebt geboekt stuur je een mail met je reserveringsgegevens en de opmerking 'HAPPLIFY-WORKATION' naar info@paper-time.nl
 Wij zorgen dat er dan voor 1 of 2 personen (afhankelijk van jouw boeking) een mega handig werkpakket met Paper Time producten voor je klaarligt.

Het aantal beschikbare pakketten is beperkt, dus boek gauw!

Over de auteur 

Marloes Lubberding

Marloes Lubberding van Paper Time
Marloes is het de bedenker, ontwerper en uitgever van de Paper Time werkplanner. Naast haar webshop Paper-time.nl runt ze Paraaf, tekst en ontwerp en met een partner leerkrachtorganizer.nl Ze is dol op papier, plannen, roze en ander vergrijsde kleuren en tekenen. 

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Vorige Samen met je kinderen blijven sporten in vakantietijd

Laat hier wat vrolijks achter

Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

* Verplichte velden