Doorgaan naar inhoud
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
🍳 The gift that keeps giving: het geluksboek Happlify your life (€20) 👉 KLIK HIER
Doe je mee met Koningsdag Instagram Vrijmarkt 2020?

Doe je mee met Koningsdag Instagram Vrijmarkt 2020?

Wat een vreemde Koningsdag dit jaar. Nu eens wel stralend weer, maar geen vrijmarkt! Voor veel mensen een enorme domper, want de vrijmarkt daar kijken we toch stiekem altijd wel naar uit. Speurend naar die ene verborgen schat... Dat weggefrommelde doosje met die prachtige kristallen glazen, het perfect versleten leren jasje, een complete Thomas de Trein set, een kist vol sleutels (dat laatste verzin ik niet). Waar vind je dat nu of... waar kun je het dit jaar kwijt?

Niet getreurd! Bij Beezonder zagen we de Koningsdag Instagram Vrijmarkt voorbij komen (met een super fijne visual). Suzanne is dol op de vrijmarkt en houdt er gewoon één in haar Instagram stories. En dat leek ons nou een geweldig idee waar iedereen aan mee kan doen. Dus, of je nu ondernemer bent, webshopeigenaar of 'gewoon' iemand met een doos vol vrijmarkt-schatten en een Instagram account: dit is de oplossing!

Koningsdag Vrijmarkt gaat doorrr!

De Koningsdag Vrijmarkt gaat dus gewoon door, alleen dan op Instagram, veilig op afstand vanuit huis. Want, of je er nu van baalt of niet, afstand houden is nog steeds heel belangrijk. Voor de vrijmarkt gebruik je dit jaar Instagram en dat is alles wat je nodig hebt. Lekker makkelijk! Doe je mee?

Hoe doe ik mee?

 1. Ten eerste laat je gezellig hier onder deze Instagram post weten dat je meedoet. Niet noodzakelijk, maar wel leuk én kunnen we de leukste schatten makkelijk vinden om een shout out te geven.
 2. Download hier gratis het digitale artwork gratis om je kleed virtueel neer te leggen.
 3. Gebruik bij alles wat je doet online deze collectieve hashtag #instavrijmarkt2020 Dat is super belangrijk omdat iedereen zo alle vrijmarkt-deelnemers - en dus de koopwaar eenvoudig kan vinden!
 4. Zorg dat iemand jou kan betalen. Webshopeigenaren doen dat makkelijk met een linkje naar hun shop, maar heb je dat niet (als particulier) gebruik dan bijvoorbeeld de app Tikkie.
 5. Promoot nu alvast dat je maandag klaar zit met Koningsdag Instagram Vrijmarkt, zie ook hieronder.
 6. Zoek flink wat spullen bij elkaar, fotografeer ze stuk voor stuk (staand)
 7. Post op de dag zelf je digitale kleedje en al je koopwaar.

👉 Download hier gratis het digitale artwork voor jouw virtuele kleed 👈

  Hoe zit een digitale vrijmarkt er ongeveer uit?

  Instagram Stories
  Zo zou je Instagram Story feed eruit kunnen zien. De item voorbeelden die je hier ziet zijn van de briljante Closet/studio sale van Franje Design. De coole kleding die zij toen verkocht is inmiddels al naar een andere eigenaar :-) De Koningsdag Instagram Vrijmarkt is hierop geïnspireerd. Bij deze een eervolle vermelding voor Vera!

  Voor wie?
  Deze manier is het best te gebruiken voor webshops of ondernemers die de markt vooral aan hun volgers willen laten zien.Vergeet NIET de verzendkosten die je rekent in te vullen.

  De reguliere Instagram feed
  Je kunt ook de 'reguliere feed' gebruiken en wat je te koop hebt. Hiermee kom je te staan onder de vindbare #instavrijmarkt2020, kijk maar. Dat betekent wel dat al je spullen zichtbaar worden in je normale feed. Sommigen vinden dat niet fijn omdat je je jouw volgers dan bijna letterlijk overspoelt met jouw oude spullen (als het veel is). 

  Voor wie?
  Voor particulieren is dit een manier, maar wellicht is een combinatie van bovengenoemde manieren het beste. Door de dag heen opvallende aankondigingen in je reguliere feed met #instavrijmarkt2020 en vervolgens voor het showen van je spullen Instagram Stories gebruiken.

  Promoten doe je zo #instavrijmarkt2020

  Wil je zoveel mogelijk kans op verkoop? Promoot deze 👑 actie dan met ons mee als een malle!

  1. Kondig je deelname nu al aan waar je maar kunt. Bij de download vind je ook promotiemateriaal voor al je social media kanalen. Je kan er natuurlijk ook je eigen draai aan geven. Het is niet voor niets een VRIJmarkt
  2. Nodig zoveel mogelijk mensen die je kent - en de vrijmarkt ook missen, uit!
  3. Gebruik hashtags om goed zichtbaar te zijn en meer klanten te trekken. Gebruik dan dit rijtje hashtags: #instavrijmarkt2020 #koningsdag #woningsdag #kingsday #oranje #oranjeboven #vrijmarkt #onlinevrijmarkt #feest #musthave #wannahave #kleineprijzen #koning #happy #holland #blijfthuis #staysafe #stayhome #daslief #instanieuws

  👉 Download hier gratis het digitale artwork voor jouw virtuele kleed 👈

  Regels en richtlijnen

  • de Koningsdag Instagram Vrijmarkt 2020 is op 27 april 2020
  • iedereen kan meedoen, het is voor jong en oud, particulieren en ondernemers
  • houd het netjes en leuk, spam niet
  • dit initiatief wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij dit initiatief
  • de initiatiefnemers zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de gevolg van misbruik, schade of misleiding door toedoen van deelnemers
  • meedoen is voor alle partijen op eigen risico. Iedereen die meedoet is zelf verantwoordelijk voor wat hij of zij doet

  Credits

  De toffe illustratie is gemaakt door Suzanne van Beezonder, een super toffe webshop (en Happlify crew member) die trouwens zelf ook met heel wat leuks op de vrijmarkt meedoet. In de gaten houden dus!

  Happy thoughts

  Vorige Mijn boek voor jou: Happlify your life

  Laat hier wat vrolijks achter

  Reacties worden eerst eventjes gecheckt :-)

  * Verplichte velden