Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

5 tips voor een regenachtige herfstdag

  • 3 min leestijd

Oh jongens, wat was de zomer lang en heerlijk. Maar helaas kunnen we er niet meer omheen, de herfst is echt begonnen. En daarmee zijn er ook weer heel veel dagen waarop de regen met bakken uit de hemel valt. Maar gelukkig biedt dat ook weer een heleboel mogelijkheden om binnen gezellige dingen te doen! De leukste tips zet ik voor je op een rijtje: 

Tip 1 - Stuur een kaartje

    Nu we elkaar fysiek niet zoveel kunnen zien, is het heel leuk om op andere manieren contact te houden met elkaar. Je kunt natuurlijk een appje sturen of iemand opbellen, maar hoe leuk is het als je als verrassing een handgeschreven kaartje op de deurmat vindt?! Pak er daarom een hele stapel wenskaarten bij en schrijf er een lieve boodschap op voor je familie en vrienden. Je kunt de kaartjes ook nog extra opvrolijken door gebruik te maken van stempels en washitape, zodat het echt een feestje wordt om te ontvangen! Het enige wat je hoeft te doen is een droog moment uitzoeken om naar de brievenbus te lopen. Hier vind je een leuke kaarten selectie!

    Tip 2 - Bak een taart

    Natte herfstdagen zijn ideaal om een heerlijke taart te bakken. Het is een ontzettende ontspannende bezigheid en als bonus gaat je huis er heerlijk van ruiken! Kies voor recepten met veel specerijen zoals kaneel voor dat echte herfstgevoel. Deze carrot cake to die for is bijvoorbeeld een heerlijk recept om eens uit te proberen.

    En na het bakken zit er natuurlijk niets anders op dan een stuk te proeven. Kopje thee erbij en het genieten kan beginnen.

    Tip 3 - Ga wél naar buiten

    Weet je nog hoe je als kind tijdens een regenbui stond te trappelen om naar buiten te gaan om lekker met je regenlaarzen in de plassen te stampen? Waarom zou dat niet meer mogen als je volwassen bent? Dus trek die laarzen aan en laat het kind in jezelf los! En zodra je binnen komt kun je lekker warm je pyjama aantrekken en nog een stuk van die carrot cake nemen. Een echte win win situatie! Vergeet de Herfst bucket list niet.

    Bij Bella Giornata kun je nu een heel fijn Outdoor Fun Pakket bestellen. Met de natuurlijke producten van Idea Toscana bescherm je lippen en handen tegen uitdroging nu het wat kouder wordt buiten. Je krijgt ook een duurzame Tupperware Sportfles bij én een mooie paddestoelen zoekkaart. Jouw sportieve dag sluit je af met de heerlijke douchegel van Idea Toscana. Klinkt als een plan toch?! Outdoor Fun Pakket - tijdelijk te bestellen bij Bella Giornata - €45,-

    Tip 4 - Hou een knutselmiddag

    DIY projecten zijn ontzettend leuk om te doen, maar het is ook vaak iets waar je door de drukte van alledag niet aan toe komt. Daar zijn die eindeloze regenachtige dagen dan bij uitstek perfect voor. Trek al je knutselspullen uit de kast en laat alle creativiteit die je in je hebt los. Je komt helemaal tot rust en aan het eind heb je ook nog je eigen creatie in handen.

    Bovendien doen handgemaakte spulletjes het ook heel goed als cadeautje. Maak vast een hele voorraad voor de feestdagen. Dat scheelt jou straks weer een hoop Kerststress.

    Nog wat diy inspiratie nodig? Check deze blogpost van Rinske van iMAKIN en op Pinterest vind je een heleboel leuke ideeën en voorbeelden! Zoek op 'autumn DIY'.

    Tip 5 - Trek de bordspelletjes uit de kast

    Heb je huisgenoten? Dan is het superleuk om met elkaar een ouderwetse spelletjesmiddag te houden. Nu we allemaal hele dagen op onze telefoon zitten of achter de spelcomputer, zouden we haast vergeten hoe leuk bordspelletjes eigenlijk zijn. Dus stof de doos Ganzenbord af en zorg ervoor dat je medespelers allemaal in die put terecht komen. Kun jij op je gemakje voorthobbelen naar de finish. Of je huisgenoten daarna nog met jou in één huis willen wonen is de vraag, maar ach dat zie je later wel. Mens Erger Je Niet bestel je via Bol.com - €14,09

    Geen huisgenoten in de buurt? Een legpuzzel is ook heerlijk om te doen! Wat dacht je van een Puzzel van 1000 stukjes 'Zwarte hel' - €24,90 👹

    Wat doe jij het liefste als het regent?

    Laat het hieronder weten in een reactie. Wat je ook doet met deze tips kom je die druilerige dagen vast door! 
     

    Auteur - Rinske Claus van Gekkiggeit
    Rinske is het brein achter de super toffe webshop Gekkiggeit (geeft humor aan je interieur!). Ze maakt een moderne versie van de good old tegeltjeswijsheden met een grappige twist. Daarnaast knuffelt ze het liefst met haar kat en is ze dol op pizza.

    Laat hier iets vrolijks achter

    Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

    Zoeken