Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

3 tips voor blije zomervoeten

  • 3 min leestijd

Is de zomer ook jouw seizoen? Zelf kan ik nooit wachten tot ik weer vrolijke jurkjes, rokken of mijn korte broek aankan en dan draag ik het liefste teenslippers of sandalen. Maar die voeten moeten er dan natuurlijk wel een beetje uitzien...

Je voeten krijgen heel wat te verduren. Ze dragen en brengen je waar jij wilt zijn, de hele dag. In de winter zijn ze weggestopt in sokken en schoenen. Maar als de temperatuur stijgt kunnen ze weer ‘ademen’ en dan geef je ze natuurlijk een grote beurt zodat ze zomerproof worden. Ik geef je een aantal leuke3 tips zodat je in no time echte Happy Summer Feet krijgt. 

  1. Voetenverwennerij
  2. Vrolijke nagels
  3. Versier je enkels
  4. Pimp je eigen teenslippers

Tip 1 - Voetenverwennerij

Voetenbadje

Je voeten zijn wel toe aan een verwennerij toch? Verwijder eerst nog wat oude nagellak, de ‘left overs’ van vorige zomer en maak een heerlijk voetenbadje van lauwwarm water. Doe er wat lekker badolie druppels in of zo’n lekkere bruisbal van Lush bijvoorbeeld.

Verwijder je eelt - Waarschijnlijk ook geen overbodige luxe om je voeten te scrubben met wat scrubgel voor lekker gladde voetzolen. En als er dan nog wat eelt over is verwijder je met een puimsteen of een eeltvijl.

Verzorg je nagels - Knip je nagels alleen als er een groot stuk van de nagel af moet. Maar gaat het maar om een klein randje? Dan kan je beter je nagels vijlen. De nagelriemen eerst even met een olie insmeren voordat je de nagelriemen terugduwt met een bokkenpootje.

Smeer je voeten in masseer - Verwen je voeten met een heerlijke voetencrème. Want na een winter in de sokken en panty’s heb jij ze waarschijnlijk vergeten in te smeren. En als je dan toch aan het smeren bent masseer de crème stevig in en geef jezelf een voetmassage, goed voor de bloedsomloop en je voeten zijn je dankbaar, trust me.

Tip 2 - Vrolijke nagels

Een natuurlijk verdienen zomervoeten, zomernagels. Je kan natuurlijk kiezen voor de klassieke ‘red nails’. Maar probeer ook eens iets nieuws. Bijvoorbeeld iedere nagel een andere kleur, of stip met een satéprikker met een andere kleur lak stipjes op de nog natte onderlaag. Leuke bloemetjes of figuurtjes maken. Of wat dacht je van simpelweg recht of schuin afplakken met plakband over de eerste kleuren en dat vakje dan lakken met een andere kleur. En als je uitschiet met de lak, dan kan je dit wegwerken met een wattenstaafje gedrenkt in nagellakremover. Goed laten drogen, tape voorzichtig eraf halen en dan een laag blanke lak eroverheen. Leef je uit, gewoon proberen. Je voeten kunnen best wat hebben en jij gaat de show stelen.

In deze video wordt uitgelegd welke (meer klassiekere) kleurtjes je het beste kunt gebruiken.

    Tip 3 - Versier je enkels

    Versier je enkels

    Niet weer weg te denken in mijn sieraden stash zijn natuurlijk enkelbandjes. Ze maken je outfit van top tot teen helemaal af. In mijn shop HanneHaves staan de leukste en vrolijkste enkelbandjes. Natuurlijk mooi bij je zomerse outfit, een jurkje of korte broek. Maar helemaal leuk als ze je enkels sieren op te strand in je bikini of badpak. En om het dragen zo comfortabel mogelijk te maken worden er geen metalen sluitingen verwerkt voor optimaal draagcomfort in de enkelbandjes van HanneHaves. Gemaakt van koord en glaskralen in lekkere felle kleuren. En maak een feestje van je enkels combineer verschillende bandjes en kleuren met elkaar. Op 1 enkel maar allebei is natuurlijk ook helemaal leuk. Lekker mixen en matchen. Kijk ook even naar de setjes van een enkelbandje en een armbandje.

    Ook leuk van Hannehaves: DIY teenslippers

    Hoe fijn is het om met blote voeten in slippers te lopen, thuis, op vakantie lekker op het strand. Vaak zijn ze maar saai dus pimp je eigen slippers in jouw stijl. Met deze DIY pakketten pimp jij je eigen slippers. Als je een slipper pakket koopt ontvang je een link naar een filmpje waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je dit moet doen. Resultaat: Unieke one-of-a-kind teenslippers die je voeten sieren. DIY teenslippers - €9,95

    Over de auteur

    Auteur - Hanneke van Doorn
    Hanneke is de creator van Happy Hippie sieraden van het merk HanneHaves. Al ruim 6 jaar maakt ze sieraden vanuit haar eigen atelier, vrolijke happy sieraden met een ‘touch of Boho’. Unieke sieraden waarvan er maar één exemplaar wordt gemaakt. Ze houdt van kleur en dan vooral turquoise, de zon, watermeloen en garnalen, Ibiza natuurlijk en positieve mensen.

    Laat hier iets vrolijks achter

    Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

    Zoeken