Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

De lente staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je garderobe op te schudden en te vernieuwen met een nieuw statement piece. Dit seizoen zijn er weer verschillende merken die er uitspringen. Elk merk vertegenwoordigt een unieke benadering van mode, van de innovatieve ontwerpen van Marine Serre tot de onmiskenbare elegantie van Lanvin Paris. Duik mee in de wereld van luxe en ontdek de merken die deze lente een statement zullen maken.

Daily Paper

Daily Paper blijft een pionier in de mode-industrie met haar frisse kijk op urban chic. Dit Amsterdamse merk, dat wortels heeft in de Afrikaanse cultuur, onderscheidt zich deze lente met collecties die rijk zijn aan kleuren, patronen en verhalen. De focus ligt op het vieren van erfgoed door middel van moderne silhouetten en opvallende designs, perfect voor de vrouw die zowel stijlvol als betekenisvol door het leven wil gaan.

De lente collectie van Daily Paper brengt een eerbetoon aan sterke vrouwen overal ter wereld. Door het gebruik van duurzame materialen en vakmanschap, biedt Daily Paper kledingstukken die zowel mooi als bewust zijn. Een must-have voor elke garderobe dit seizoen.

Marine Serre

Marine Serre blijft innoveren met haar futuristische benadering van mode. Dit seizoen introduceert ze een collectie die duurzaamheid vooropstelt, met gerecyclede materialen en ecologisch bewuste ontwerpen. Haar kenmerkende maanprint keert terug in verschillende stukken, wat zorgt voor een herkenbare en toch altijd vernieuwende look.

De lente collectie van Marine Serre is een manifest van mode als middel voor verandering. Door te kiezen voor Marine Serre, kies je voor een garderobe die niet alleen stijlvol is, maar ook een positieve impact heeft op de planeet.

Lanvin Paris

Als een van de oudste modehuizen weet Lanvin Paris elk seizoen weer te verrassen met tijdloze elegantie. Dit voorjaar ligt de focus op subtiele luxe en verfijnde silhouetten, met een pallet van zachte pastelkleuren die perfect passen bij de lente. Lanvin Paris staat synoniem voor vrouwelijkheid en klasse, en biedt de ideale outfits voor elke gelegenheid.

De collectie van dit seizoen brengt een hommage aan de Parijse chic, met items die zowel modern als tijdloos zijn. Een Lanvin Paris stuk in je kledingkast zorgt voor een instant upgrade van je lente-look.

Heron Preston

Heron Preston benadert mode met een unieke mix van streetwear en high fashion. Zijn collectie voor de lente zit vol met gewaagde prints, innovatieve materialen en opvallende kleuren. Perfect voor de vrouw die graag experimenteert met haar stijl en niet bang is om op te vallen.

Deze lente biedt Heron Preston kleding die de grenzen van traditionele mode doorbreekt, ideaal voor de avontuurlijke en modebewuste vrouw. Elk stuk vertelt een verhaal, waardoor je niet alleen een outfit draagt, maar ook een statement maakt.

Heron Preston x H&M

Dsquared2

Dsquared2 staat bekend om zijn edgy en provocerende benadering van mode. Dit seizoen is geen uitzondering, met een collectie die de grenzen van traditionele damesmode verlegt. Door te spelen met contrasten – denk aan mannelijke snits gecombineerd met vrouwelijke details, creëert Dsquared2 items die zowel krachtig als verleidelijk zijn.

De lente lijn van Dsquared2 daagt de status quo uit en nodigt vrouwen uit om hun individualiteit en zelfvertrouwen te omarmen. Van op maat gemaakte blazers tot verfijnde jurken, elk stuk belichaamt de onconventionele esthetiek van het merk.

Nanushka

Nanushka neemt een voortrekkersrol in op het gebied van duurzame luxe. Met een nadruk op vegan materialen en ethische productieprocessen, biedt het merk deze lente een collectie die zowel mooi als verantwoord is. De ontwerpen combineren minimalistische esthetiek met comfort, wat resulteert in stijlvolle en draagbare kleding.

De lente collectie van Nanushka is een ode aan de moderne vrouw die waarde hecht aan duurzaamheid, zonder in te boeten op stijl. De rustige kleuren en zachte stoffen maken elk stuk tot een lente-essentieel.

Kenzo by Nigo

Kenzo, onder leiding van creatief directeur Nigo, belooft een lente vol levendigheid en kleur. De collectie is een perfecte mix van Kenzo's Japanse roots en Nigo's streetwear invloeden, met gedurfde patronen en levendige kleuren die de lente verwelkomen. Deze collectie is perfect voor de vrouw die graag speelt met kleur en patronen in haar outfits.

De lente lijn van Kenzo by Nigo is een viering van vernieuwing en creativiteit. Het is een uitnodiging om je garderobe te vullen met stukken die net zo uniek zijn als jijzelf. Elk item uit deze collectie zal ongetwijfeld de aandacht trekken en je look naar een hoger niveau tillen.

Laat je inspireren

Dit lente seizoen staat in het teken van vernieuwing en duurzaamheid, met een focus op individualiteit en het vieren van cultuur. De nieuwste collecties, van Daily Paper's kleurrijke eerbetoon aan sterke vrouwen tot Marine Serre's ecologische verantwoordelijkheid en Lanvin Paris' tijdloze elegantie, nodigen ons uit om bewust te kiezen voor mode die onze waarden weerspiegelt. Deze merken bewijzen dat mode meer is dan kleding; het is een verlengstuk van ons verhaal. Laat je inspireren door deze diverse stijlen en maak dit seizoen onvergetelijk met jouw unieke stijl. Het is tijd om je garderobe te vernieuwen en jezelf uit te drukken met stukken die echt resoneren met wie je bent.

Beeld: Unsplash

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.